O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

ανακοίνωση της Ένωσης Πολιτών'


ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΔΑ

Σε μια εποχή, που η μίζα, η ρεμούλα και η αρπαχτή έγιναν καθημερινό βίωμα της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου μας, οι εθελοντές της ομάδας «A.O. ΚΟΥΡΟΣ» προσφέρουν ανιδιοτελώς το χρόνο τους, τη γνώση τους και την εμπειρία τους, για να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσής μας και να οικοδομήσουν μια κοινωνία αξιών.

Με πρωτοβουλία τους, στην οποία ανταποκρίθηκαν δεκάδες Μεγαρίτες, καθάρισαν την περιοχή του ιστορικού τείχους της Άγιας Τριάδας στο Βουρκάρι, έκοψαν τα ξερόχορτα και απομάκρυναν τα άχρηστα υλικά, δείχνοντας έτσι μία ευαισθησία, που έπρεπε να δείξουν οι αρμόδιες τοπικές αρχές, για τον εξωραϊσμό και συντήρηση των μνημείων της πόλης μας.

Οι εθελοντές του «Α.Ο.ΚΟΥΡΟΣ» επιτελούν σύνθετο και πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο, που στηρίζεται στην εθελοντική συμμετοχή των ευαισθητοποιημένων συμπολιτών μας στοχεύοντας με τη δράση τους στην βελτίωση της ζωής μας. Μια κίνηση που δείχνει, ότι υπάρχουν ακόμη στις μέρες μας άνθρωποι με όλη τη σημασία της λέξης. Με άλλα λόγια υπάρχει ελπίδα για ένα καλλίτερο μέλλον της κοινωνίας μας, αρκεί βεβαίως κι άλλοι συμπολίτες, να μιμηθούν το παράδειγμα των παιδιών του Α.Ο ΚΟΥΡΟΣ

Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδος για την πολύ σημαντική πρωτοβουλία τους και καλή συνέχεια στο ελπιδοφόρο και αξιόλογο έργο τους.



ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Η ομορφιά της φύσης των Μεγάρων!

Καβελάρης Μεγάρων 14/08/2010