O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

απο τα απίστευτα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης!


Ο δήμαρχος Ζαχάρως Ηλείας επανεκλέχθηκε (!!!!) στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές ενώ σε βάρος του έχουν εκδοθεί καταδικαστικές αποφάσεις για παράβαση καθήκοντος, παράνομες προσλήψεις, οικονομικές ατασθαλίες και απιστία σε βάρος του δημοσίου σε βαθμό κακουργήματος!
Οι δημότες της περιοχής τον ξαναψήφισαν! Η Περιφέρεια έχει αποφασίσει ότι ο δήμαρχος είναι σε μόνιμη αργία!

Αλήθεια τι θα λέγατε, όχι για τον δήμαρχο, αλλά για την υπευθυνότητα και την συν ευθύνη των κατοίκων της περιοχής;

Συγκεκριμένα:

Ο πρώην δήμαρχος βρίσκεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου και της απιστίας σε βάρος του Δημοσίου σε βαθμό κακουργήματος, σχετικά με την υπόθεση προσπάθειας εξαφάνισης χρηματικού προστίμου σε παράνομες καντίνες της παραλίας Ζαχάρως.

Ακόμα, σε βάρος του εκκρεμούν δεκάδες δικαστήρια ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη δικαστική έρευνα για την περίπτωση της ξενοδοχειακής του μονάδας μέσα σε περιοχή απόλυτης προστασίας στο οικοσύστημα του Καϊάφα, την οποία έχτισε χρησιμοποιώντας άκυρες άδειες, των οποίων η Πολεοδομία της νομαρχίας Ηλείας έχει ζητήσει την άμεση ανάκληση.

Κατηγορείται επίσης για την προσπάθεια χρησιμοποίησης της χρηματικής βοήθειας της αυστραλιανής κυβέρνησης προς τους πυρόπληκτους με σκοπό να χτίσει δημαρχείο, εξαπατώντας τον ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, διαχειριστή της βοήθειας.

περισσότερα εδώ