O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Π.Χαλόφτης: "Ψηφίζουμε αντιμνημονιακά!"

Οι εκλογές προκηρύχθηκαν. 6 Μαΐου μας είπαν. Ελπίζω του 2012 να εννοούσαν. Παλιότερα τις αποκαλούσαμε "εθνικές εκλογές".
Πόσο όμως δόκιμος είναι ο όρος σήμερα εάν βέβαια μιλάμε για τις βουλευτικές εκλογές που αφορούν την Ελλάδα; Πόσο είμαστε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι σαν έθνος; Μπορούμε να κάνουμε (με τους σημερινούς μας κυβερνήτες) την οποιαδήποτε εθνική επιλογή χωρίς την άδεια του καινούργιου μας βασιλιά;;
Για την Ιστορία να αναφέρουμε το όνομά του, μη τυχόν στο μέλλον το ξεχάσει και ο ίδιος και μας λέει ότι δεν έχει επίθετο: ΄Εχει και σε άλλους συμβεί. Πρόκειται για τον κύριο Χορστ Ράϊχενμπαχ.

Οι μήνες πού μόλις πέρασαν μας απέδειξαν με όλη τους την μεγαλοπρέπεια ότι:
1) Στις τελευταίες εκλογές ο Ελληνικός λαός με μεγάλη πλειοψηφία είχε επιλέξει ένα συνδυασμό που έλεγε ότι:
α) ήταν πανελλήνιος, β) ήταν σοσιαλιστικός και, γ) ότι είχε νοοτροπία επαναστατική αφού αυτοαποκαλείτο "κίνημα".
Οι (υποψήφιοι) - εκπρόσωποι εκείνου του κινήματος (;) σίγουρα μίλαγαν την Ελληνική γλώσσα. Κάποιοι από αυτούς άριστα και κάποιοι τσιάτρα-πάτρα.
Μας έταξαν πως, επειδή υπήρχαν λεφτά, δέν θα αύξαναν τον ΦΠΑ (επειδή έτσι θα περιοριζόταν η αγοραστική δύναμη του Έλληνα και θα μειωνόταν ο τζίρος των επιχειρήσεων). Θα αύξαναν όμως τις συντάξεις στα τιμημένα γηρατειά. Θα έπαιρναν ακόμη και σοβαρά οικονομικά μέτρα ώστε να αυξηθεί το εισόδημα των μικρομεσαίων και των βιοτεχνών που "αποτελούν την σπονδυλική στήλη της ιδεολογίας μας" όπως μας λέγανε. Μ' αυτά και με άλλα πράσινα άλογα -συγγνώμη "πράσινα μέτρα ανάπτυξης" ήθελα να πω, κέρδισαν με ένα 44% περίπου τις εκλογές. ΙΣΧΥΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ.

Λίγα χρόνια πριν κάποιος άλλος "κομματάρχης" του άλλου δίπολου της εξουσίας, της Ν.Δ. δηλαδή, μας είχε τάξει να μας κάνει το Ελντοράντο της Ευρώπης αφού με την πολιτική του θα γινόμασταν ο μεγαλύτερος ενεργειακός κόμβος της Ευρώπης... Η δε οικονομική της πολιτική θα "ανέπτυσσε" τόσο πολύ την οικονομία της χώρας πού θα ήμασταν από τις σοβαρές και αξιόπιστες χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης. Για τον σκοπό αυτό θα καταργούσε κάθε έννοια κατάχρησης δημόσιου χρήματος, θα έστελνε στη φυλακή όσους είχαν κλέψει δημόσιο χρήμα κατά το παρελθόν και πάει λέγοντας.
Και σε εκείνη την κυβέρνηση μιλούσαν την Ελληνική γλώσσα όπως και οι προηγούμενα αναφερόμενοι. ΄Επεσαν, κάτω από το βάρος κατηγοριών για σκάνδαλα μιζών. Δεν φαίνεται να αποδέχτηκαν ούτε να αποδέχονται την διερεύνησή τους.
Κατόρθωσαν και εκείνοι να κλέψουν την ψήφο του Ελληνικού Λαού και να πετύχουν ΙΣΧΥΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ

Στην "Πατριωτική Δεξιά" που εκφραζόταν τότε από το ΛΑΟΣ (ο χαρακτηρισμός είναι δικός τους) είχε προσχωρήσει και είχε ανακηρυχθεί ευρωβουλευτής η κυρία ΤΖΑΒΕΛΑ παλαιότερο στέλεχος της Ν.Δ. Υποτίθεται ότι ανακηρύχθηκε εκπρόσωπος του Ελληνικού λαού στην Ευρωβουλή.

Τί έκαναν όλοι αυτοί;
Α) Οι δύο πρώτες ομάδες (ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ) ενώ είχαν τις ισχυρές και αυτοδύναμες κυβερνήσεις που είχαν ζητήσει από τον Ελληνικό λαό ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ στην εξουσία πάνω από δυόμιση χρόνια. Τόσο η πρώτη όσο και η δεύτερη κατέρρευσαν με γδούπο. Κατέρρευσαν κάτω από τα σκάνδαλα που ο λοιπός κόσμος τους κατηγορούσε (πολιτικοί της αντιπολίτευσης και κοινοί ψηφοφόροι).

Προτού όμως καταρρεύσουν είχαν επιβάλλει κάποιες "μεταρρυθμίσεις" στην ελληνική οικογένεια και την Ελληνική οικονομία. Σε τι προσέβλεπαν αυτές οι μεταρρυθμίσεις. Μα... σε ένα και μοναδικό στόχο: Στην υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής της πλειοψηφίας των Ελλήνων.
Τώρα από πότε το "πετσόκομμα" των δικαιωμάτων των Ελλήνων λέγεται "μεταρρύθμιση" είναι θέμα είτε γλωσσολόγων να μας το εξηγήσουν, είτε αγράμματων πολιτικών, είτε εγγράμματων μεν αλλά που προκλητικά ψεύδονται και παραπληροφορούν. Με άλλα λόγια σε υπόλογους του κοινού ποινικού δικαίου εφόσον αυτά συνέβαιναν σε κράτη που σέβονταν τους θεσμούς και τους πολίτες τους. (Κουβέντα όμως δέν μας είπαν για το ποίος οδήγησε την χώρα στο χείλος του γκρεμού, όπως προσπαθούν να μας πείσουν, ώστε...να χρειάζεται ΣΩΣΙΜΟ;;;;;;;;;;

Σε μια "καλή συμφωνία" όμως ΚΑΙ οι δύο ανίκανες παρατάξεις συνέστησαν "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ" όπως περιπαιχτικά μας έλεγαν. Στην κυβέρνηση αυτή εκλήθη να αναλάβει...πρωθυπουργός (μετά από υπόδειξη του ΛΑΟΣ) ο μηδέποτε εκλεγείς ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ. Βασικοί συντελεστές της όμως ήταν οι ίδιοι "κυβερνήτες" οι οποίοι είχαν εγκαταλείψει σαν βρεγμένες γάτες την εξουσία όταν αυτή τους την είχε δώσει ο λαός.

Ποιος όμως ήταν ο. κ. Παπαδήμος;
α) ΄Ήταν διοικητής της τράπεζας της Ελλάδας (ιδιωτικής εταιρείας που όμως χαράσσει την οικονομική πολιτική για την χώρα). ΄Οπως κατά κόρον μας λένε οι "φίλοι μας" Ευρωπαίοι ήταν "πολιτικός απατεώνας" αφού τους εξαπάτησε δίνοντάς τους ψευδή στοιχεία με τα οποία μας δέχτηκαν στο ευρώ. (!!!!!!!!!!)
β) Κατά την περίοδο της πρωθυπουργίας του ΓΑΠ, ήταν οικονομικός του Σύμβουλος. Γιατί σαν "σύμβουλος" δεν μπορούσε να φέρει την στρεβλή όπως μας λένε οικονομία της χώρας στον ίσιο δρόμο; Και γιατί τάχατες ήταν ικανός να το πετύχει αυτό όταν ανέλαβε δοτός¨"πρωθυπουργός";
Ποιο μαγικό ραβδάκι να τον χτύπησε άραγε ώστε εκείνος ο αναξιόπιστος και πολιτικός απατεώνας που έδινε ψευδή οικονομικά στοιχεία στους εταίρους της Ε.Ε. να μεταμορφώθηκε σε "αξιόπιστο συνομιλητή;;;;;;;;;;
γ) Τέλος, ο κ. Παπαδήμος ήταν (προφανώς ακόμη είναι) μέλος της τριμελούς επιτροπής, μιας ομάδας δηλαδή που στοχεύει στη δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης όπου οι κοινοί θνητοί (όλος σχεδόν ο κόσμος) θα είναι απλά δούλοι που παράγουν για κάποια αφεντικά.
Τι κατόρθωσε στην "θητεία του σαν πρωθυπουργός; Σε συνεργασία με τους τυπικούς συγκυβερνήτες του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. υπέγραψαν τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ 1 και 2 με τα οποία: 1)Εκχώρησαν την χώρα στα πραγματικά αφεντικά, 2)Αύξησαν κατακόρυφα το κόστος ζωής της Πλειοψηφίας των Ελλήνων, 3)Αύξησαν κατακόρυφα την ανεργία σε όλους τους τομείς, 4)Αύξησαν κατακόρυφα τις φορολογικές υποχρεώσεις των Ελλήνων , ακόμη και των ανέργων. Σημαντική συνέπεια του μέτρου η κατάργηση κάθε επένδυσης, ακόμη και κάθε σκέψης για επένδυση, 5)Μείωσαν κατακόρυφα τα εισοδήματα των Ελλήνων, 6)Βελτίωσαν τις οικονομίες γειτονικών χωρών όπως Σκόπια, Βουλγαρία, Αλβανία, Ρουμανία, 7)"Ξέχασαν" να επιβάλλουν ανάλογες διατάξεις για τις δικές των φορολογήσεις, 8)Ενώ μείωσαν κατακόρυφα το προσωπικό κάθε υπηρεσίας που εξυπηρετούσε τους πολίτες δεν έκαναν το ίδιο για τους πολλούς συμβούλους που έχουν στα γραφεία τους.

Β)Όσον αφορά την Ελληνίδα εκπρόσωπο (του ΛΑΟΣ τώρα που παλιότερα ανήκε στη Ν.Δ.) δήλωνε πριν πέντε με έξι μήνες με στόμφο: Ας καταστραφεί η Ελλάδα, αν πρόκειται να πάει μπροστά η Ευρώπη!!! (Θαυμάστε πόσο "φιλελληνικά" συναισθήματα τρέφει η εν λόγω εκπρόσωπός μας. Πληρώνεται όμως αδρότατα από τον δύσμοιρο Έλληνα).

Ε! ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ και μας ζητούν να... συνεχίσουν να μας σώζουν με τον τρόπο που τους διέταξε το... αφεντικό τους, είτε λέγεται Μέρκελ, είτε λέγεται Σαρκοζί, είτε διεθνές τραπεζικό κεφάλαιο. Εκείνοι είναι σοβαροί και υπεύθυνοι. Γι αυτό αγωνιούν να μας πείσουν ότι πρέπει να ψηφίσουμε τα ίδια κόμματα που υπέγραψαν την εκχώρηση της πατρίδας μας. Σ' αυτή την γραμμή είναι υπεύθυνοι. Εμείς πρέπει να σεβαστούμε την υπογραφή που εκείνοι έβαλαν χωρίς ποτέ να μας ρωτήσουν. Τώρα γιατί εκείνοι δεν έπρεπε πρώτα να σεβαστούν την υπογραφή που έβαλλαν με τον Ελληνικό Λαό (όλους δηλαδή εκείνους που τους ψήφισαν για τα συγκεκριμένα προγράμματα που είχαν εξαγγείλει) είναι μάλλον θέμα Ιστορίας για να απαντηθεί.
Μας απειλούν δε, πως άν δεν εκλεγούν με... μεγάλη αυτοδυναμία η παραμονή μας στο ευρώ κινδυνεύει.(!!!!!)
Αλλά, όταν είχαν την αυτοδυναμία την πέταξαν στα σκουπίδια. Τότε που ήταν εκπρόσωποι της Ελλάδας. Τι να την κάνουν τώρα που έγιναν φερέφωνα των έξω από εδώ; Τώρα που φτωχοποίησαν ή κατέστησαν άνεργο τουλάχιστον το 30% του Ελληνικού Λαού; Τώρα που οι διεθνείς "κουμανταδόροι" μας λένε ότι οι αμοιβές μας δεν μπορούν να ξεπερνούν τον μέσο όρο των αμοιβών των Σκοπιανών, των Βουλγάρων, των Ρουμάνων των Αλβανών. Τώρα που έκοψαν τα φάρμακα από τους ασφαλισμένους, τις συντάξεις από εκείνους που πλήρωναν αδρότατα τις εισφορές -με τοκογλυφικούς μάλιστα όρους εάν κάποιος καθυστερούσε την δόση του.- Τώρα που εκχώρησαν όλα τα μελλοντικά δημόσια έσοδα στους τοκογλύφους δανειστές και, μετά την πληρωμή των δόσεων, εάν περισσέψει κανένα ευρώ μπορούν να το διαθέσουν για την ευημερία του Έλληνα;
Αλήθεια όλοι εσείς που μας καταντήσατε έτσι, λες και εμείς διοικούσαμε, τι κατορθώσατε ώστε να μην κινδυνεύει η χώρα με πτώχευση και αποπομπή μας από το ευρώ;;;
Και αφού επί της ουσίας είμαστε πτωχευμένοι, με τις δικές σας πολιτικές επιλογές, γιατί ζητάτε ξανά την ψήφο μας;;;;;;;;;; Για να συνεχίσετε την καταστροφή της ή απλά για να σώσετε την ...καρέκλα σας; Εγώ, όπως και οι περισσότεροι Έλληνες πιστεύουμε το δεύτερο. Γι' αυτό καμμία ψήφος δεν πρέπει να πάει σε κόμματα του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.
Γι' αυτό σ' αυτές τις εκλογές το δίλημμα δεν μπορεί για κανένα λόγο να είναι ΠΑΣΟΚ ή ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Το δίλημμα πρέπει να είναι: ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΔΟΥΛΗ ή ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ;
Και επειδή η απάντηση για κάθε ΕΛΛΗΝΑ δέν μπορεί να είναι άλλη από "ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ" γι' αυτό, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΛΟΦΤΗΣ - ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΗΣ

Γ.Βαρελάς: "Είμαστε συνυπεύθυνοι για το αύριο της χώρας"

"...Σε λίγες μέρες θα κληθούμε να εκλέξουμε αυτούς που 'προσφέρονται' να οδηγήσουν τη χώρα σε διέξοδο. Αν ακόμα μια φορά πεισθούμε από τις εξαγγελίες αυτών που σήμερα αναγνωρίζουν ότι έκαναν λάθος, απ' αυτούς που παλινδρομούν στις απόψεις τους ή απ' αυτούς που ονειρεύονται την κάθοδο των Ναζί να τιμωρήσουν τους κλέφτες, θα είμαστε συνυπεύθυνοι για το αύριο αυτής της χώρας"
Γ. Βαρελάς

"Αποψη" 26/4/2012, σελ.10

Προεκλογική πολιτική συγκέντρωση

Χωρίς λόγια!!!