O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Παναττικό Δίκτυο Κινημάτων Πόλης- ανοιχτή Γενική Συνέλευση

διαβάστε περισσότερα στο:
http://docs.google.com/Doc?id=dfqvj2pk_175fv594drk

Πρόσκληση της Δυναμικής Πορείας

Προσκαλούνται όλοι οι συμπολίτες, σε συγκέντρωση, που θα λάβει χώρα στο κέντρο ΝΙΣΣΑΙΑ, παραλία Βαρέας, στις 25 Μαΐου 2009 (Δευτέρα), ώρα 8:30 μ.μ., με τα παρακάτω θέματα:
Ενημέρωση για τα τοπικά θέματα

Απολογισμός δράσης

Προοπτική για το μέλλον

Προτάσεις – Σχόλια – Προβληματισμοί

Η παρουσία όλων θα αποτελέσει πηγή δύναμης και έμπνευσης, για τη συνέχιση της μεγάλης προσπάθειας, που γίνεται, με την προοπτική ενός καλύτερου μέλλοντος για τον τόπο μας.


Γρηγόρης Σταμούλης
Επικεφαλής «Δυναμικής Πορείας»

Δελτίο τύπου - Δυναμική Πορεία

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ
(Δελτίο Τύπου)
Σταμούλης Γρηγόρης ΠΡΟΣ: Πρόεδρο Δ.Σ. ΔΕΗ
Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αθανασόπουλο Παν.
Επικεφαλής «ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ» Χαλκοκονδύλη 30
Σιθνιδών 72 – Μέγαρα 19100 ΑΘΗΝΑ 10432
Τηλ : 6932393981 – fax : 22960 24560 ΚΟΙΝ.: Βουλευτές περιφ. Αττικής
e- mail: stamgrig@yahoo.gr Τοπικό Τύπο
Μέγαρα 11 Μαΐου 2009,
Κύριε Πρόεδρε
Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) έχει στην ιδιοκτησία της ένα οικόπεδο στο κέντρο, περίπου, των Μεγάρων, στην διασταύρωση των οδών Γ. Σχινά και Σωτ. Δρίτσα (Βύζαντος).
Η κατάσταση του οικοπέδου είναι απαράδεκτη από πλευράς εμφανίσεως και μάλιστα στο κέντρο των Μεγάρων, (όπως φαίνεται στις συνημμένες φωτογραφίες), αλλά ταυτόχρονα και επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια.
Τα αγριόχορτα έχουν ήδη φθάσει σε ύψος 1,5 μέτρο και μέσα σε αυτά κυκλοφορεί πλήθος τρωκτικών και φιδιών.
Τα παραπάνω σημαίνουν πως τώρα, που έχουν αρχίσει οι υψηλές θερμοκρασίες, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες ανάφλεξης αυτών, κάτι που θα έχει ως συνέπεια να κινδυνεύσουν από πυρκαγιά οι γειτονικές κατοικίες.
Επίσης η εντός του οικοπέδου κυκλοφορία τρωκτικών και φιδιών, που οφείλεται στην κατάσταση, στην οποία αυτό έχει περιέλθει, εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για τους κατοίκους της περιοχής αυτής, τόσο για τη μετάδοση μολυσματικών ασθενειών, όσο και για δάγκωμα από φίδι.
Κατόπιν των παραπάνω, παρακαλώ, όπως μεριμνήσετε προκειμένου, να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες και εργασίες το ταχύτερον δυνατόν, για να σταματήσει το υπόψη οικόπεδο, να αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια των κατοίκων του κέντρου των Μεγάρων.
Με την πεποίθηση, ότι θα λάβετε σοβαρά υπόψη την αγωνία των κατοίκων των Μεγάρων αναμένουμε την απάντηση και τις ενέργειες σας.
Γρηγόρης Σταμούλης
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής «ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ»


Ημερίδα με θέμα: Υποδομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Σαλαμίνα


Η Ομοσπονδία Εξωραϊστικών Εκπολιτιστικών Συλλόγων Σαλαμίνας και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας, διοργανώνουν την Κυριακή 17 Μαΐου 2009, στις 10:30 στην αίθουσα Δημ. Μπόγρη του Δημαρχιακού Μεγάρου Σαλαμίνας, ημερίδα με θέμα: «Υποδομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Σαλαμίνα. Υπάρχουσα κατάσταση - σύγχρονες κοινωνικές απαιτήσεις».
Το πρόγραμμα της ημερίδας στο :
http://oeesalaminas.blogspot.com/2009/05/blog-post_11.html

Δελτίο τύπου του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήτλων Δυτικής Αττικής

Διαβάστε την ανακοίνωση του Σωματείου ιδιωτικών Υπαλλήλων Θριασίου στον σύνδεσμο:
http://www.scribd.com/doc/15244292/-