O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

να υπερασπιστούμε το Βουρκάρι!

Η πρόσκληση του καθαρισμού του Βουρκαρίου στον τοπικό μας τύπο


"Μεγαρικός" 6/10/2011, σελ.20

"Πνοή" 6/10/2011, σελ.12

"Άποψη" 6/10/2011, σελ.7

"Αιχμή" 7/10/2011, σελ.21

η ομιλία του δημάρχου στη "λαική συνέλευση" της 5/10

Η Λέσχη Φίλων Βύζαντα είναι γεγονός! - δελτίο τύπου


Η Λέσχη Φίλων Βύζαντα είναι γεγονός!

Αυτό που τόσα χρόνια όλος ο φίλαθλος κόσμος των Μεγάρων ζητούσε έγινε πραγματικότητα!
Ελάτε στα νέα γραφεία να κάνετε την εγγραφή σας και να ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες που θα αναπτύξει η Λέσχη!

Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 17 (δίπλα από Χρυσοχοείο Η. Κασσέ)

Ποσόν Εγγραφής (μαζί με τον πρώτο μήνα πληρωμένο) : 10 ευρώ
Μηνιαία Συνδρομή: 4 ευρώ

Γίνε κι εσύ μέλος για να ανήκεις στην οργανωμένη Παμμεγαρική φωνή του κόσμου του Βύζα!!!

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 18:00-21:00 και Σάββατο 11:00-14:00 και 17:30-19.30

Τηλ.Επικοινωνίας με την Λέσχη: 6981213909 και 6979081422

ΕΚΔΡΟΜΗ: Όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Βέροια για την 1η αγωνιστική της Football League, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή για το πούλμαν στα γραφεία της Λέσχης μέχρι Παρασκευή 21/10.

Δελτίο Τύπου Κινήματος "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"


«ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»

Το κίνημα «Δεν πληρώνω» (www.oxidiodia.gr και www.denplironodenplirono.com) γεννήθηκε από τις κοινωνικές ανάγκες της εποχής και αποτελεί σάρκα από τη σάρκα όλων των εκμεταλλευόμενων κοινωνικών στρωμάτων. Μάχεται ακατάπαυστα εδώ και δύο χρόνια, προασπιζόμενο τον κοινωνικό χαρακτήρα των δημόσιων αγαθών. Θεμελιώδης πολιτική θέση και άξονας δράσης του κινήματός μας αποτελεί η δωρεάν και ελεύθερη πρόσβαση του λαού σε όλα τα αγαθά που είναι απαραίτητα για την αξιοπρεπή διαβίωσή του. Διεκδικούμε αγωνιστικά, δωρεάν παιδεία, υγεία, δρόμους, δημόσιους χώρους, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, νερό, ηλεκτρικό, όλα τα φυσικά αγαθά (π.χ. παραλίες, δάση), και κάθε άλλο αγαθό κοινωνικού χαρακτήρα για κάθε άνθρωπο, Έλληνα ή μετανάστη.

Τα τελευταία μέτρα που εφαρμόζονται στη χώρα μας αποτελούν μέτρα πρωτοφανούς αγριότητας. Τα νέα εξαθλιωτικά χαράτσια περιλαμβάνουν καταιγίδα εκτάκτων εισφορών και ανηλεή φορολόγηση και της παραμικρής ακίνητης περιουσίας που με κόπο απέκτησε ο λαός, μέσω του εισπρακτικού μηχανισμού της ΔΕΗ. Η πρόσβασή μας στο ηλεκτρικό ρεύμα, που αποτελεί κοινωνικό αγαθό απαραίτητο για την επιβίωσή μας, εξαρτάται πλέον από τη «φιλευσπλαχνία» που θα δείξει η τρόικα και οι διεθνείς και ντόπιοι μεγαλοτραπεζίτες. Μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ θα εισπράττεται εκβιαστικά στο εξής μία σειρά νέων αδυσώπητων χαρατσιών. Οι διεθνείς τοκογλύφοι μέσω της ντόπιας μαριονέττας τους (ελληνική κυβέρνηση) μας απειλούν ευθέως ότι αν δεν εισπράξουν τα λύτρα τους, θα μας βυθίσουν στο σκοτάδι.

Το ερώτημα που μπαίνει πλέον στο λαό ως καθήκον είναι το εξής. Για πόσο θα σκύβουμε το κεφάλι αφήνοντας ένα μάτσο τραμπούκους εκμεταλλευτές να κλέβουν την ίδια μας τη ζωή; Πότε επιτέλους θα υψώσουμε ανάστημα και θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω;

Καλούμε τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ να μην γίνουν φοροεισπράκτορες. Η θέση τους είναι με τον λαό και όχι με την κατοχική κυβέρνηση του μνημονίου.
Καλούμε όλους τους εκμεταλλευόμενους, να επιλέξουν το δρόμο του συλλογικού αγώνα συμμετέχοντας ενεργά στις ανοιχτές «Επιτροπές Αγώνα δεν Πληρώνω» (www.oxidiodia.gr) που σχηματίστηκαν από τους από κάτω για τους από κάτω. Σας καλούμε να ενώσουμε τις φωνές και τις γροθιές μας και να διεκδικήσουμε με αταλάντευτο αγώνα τις ζωές μας πίσω, έως ότου βυθίσουμε εμείς τους από πάνω στο σκοτάδι της ιστορίας και πάρουμε επιτέλους τις τύχες στα χέρια μας.

- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ

- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

- ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ- ΕΛΑΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

- ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΥΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ


Για περισσότερες πληροφορίες:
www.denplironodenplirono.com
www.oxidiodia.gr


επικοινωνείστε μαζί μας: 6972904666, 6943686760, 6937351687, 6945426178, 6932327294

"Αδέσποτος τύπος": 15 λόγοι για να φιλοξενήσετε ένα ζωάκι!

"Άποψη" 6/10/2011, σελ.15

δελτίο τύπου του Γ.Βλάχου

Διαβάστε στην εφημερίδα "Αττική"