O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

......όταν η γιορταστική ατμόσφαιρα των εκλογών τελειώνει...



Συγχαρητήρια σε όλους τους βουλευτές των κομμάτων, που εκλέχθηκαν στην περιφέρεια Αττικής. Αυτές οι πρώτες ημέρες, φυσικά είναι χρόνος που αφιερώνεται στην οργάνωση και την προετοιμασία για τις μελλοντική πολιτική δραστηριότητα. Αφιερώνεται και σε γιορταστικές εκδηλώσεις απο όλους του επιτυχόντες και φυσικά το θεωρούμε φυσιολογικό.
Τα προβλήματα όμως που μας περιμένουν είναι πολλά. Και τα προβλήματα της Δυτικής Αττικής, τεράστια και επείγοντα! Περιμένουμε λοιπόν γρήγορα να δούμε όλους να αναλαμβάνουν δραστηριότητα. Εμείς εδώ στο Βουρκάρι, ανυπομονούμε να επικοινωνήσουμε δημιουργικά!
Θα τα πούμε σύντομα!

δήλωση του κ.Β.Οικονόμου...


ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΒΑΣΙΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Χαριλάου Τρικούπη 41, 106 81 Αθήνα

Τηλ. 210-8542901 & 210-8542254

FAX : 210-8542813

Αθήνα, 06 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο ελληνικός λαός αποφάσισε να δώσει την εντολή του στο ΠΑΣΟΚ και τον Γεώργιο Παπανδρέου για να οδηγήσουν την Ελλάδα σε μια νέα εποχή. Ο ελληνικός λαός ζήτησε με την ψήφο του την αλλαγή, ζήτησε την αξιοκρατία, την διαφάνεια και ένα διαφορετικό κράτος στην λειτουργία και την αποδοτικότητά του.

Ο στόχος της Πράσινης Ανάπτυξης, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δίκαιης διανομής του πλούτου που παράγεται στην χώρα μας είναι το μεγάλο μας στοίχημα. Την Κυριακή κέρδισε όλος ο ελληνικός λαός. Δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε περίοδος ανοχής. Ξεκινάμε αμέσως για να θωρακίσουμε την ελληνική οικονομία, να συμμαζέψουμε το σπάταλο κράτος, να αλλάξουμε όλα αυτά που μας ταλαιπωρούν.

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γεώργιος Παπανδρέου και όλα τα στελέχη του Κινήματος είμαστε μαζί με τον λαό στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να λύσουμε τα προβλήματα της κοινωνίας, τα προβλήματα του πολίτη.

Σε αυτή την πορεία η Περιφέρεια Αττικής έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα προβλήματα που έχουμε είναι πολλά και πρέπει να προωθήσουμε άμεσα τις λύσεις.

Οι πολίτες της Περιφέρειας Αττικής με τίμησαν για άλλη μια φορά με την εμπιστοσύνη τους. Η ανάδειξή μου στην δεύτερη θέση των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στην Αττική με 34.000 ψήφους, είναι ένα γεγονός που με γεμίζει με ευθύνες που πρόθυμα αναλαμβάνω. Δεσμεύομαι να παραμείνω στο πλευρό των συμπολιτών μου, όπως μέχρι σήμερα έκανα, στην πρώτη γραμμή των κοινωνικών αγώνων και των διεκδικήσεων, για μια καλύτερη Αττική, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής για εμάς και τα παιδιά μας.

Σας ευχαριστώ όλους για την μεγάλη τιμή που μου κάνατε στην εκλογική αυτή μάχη. Σας διαβεβαιώνω ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις προκείμενου να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας.

...δωρεά απο τον Ν.Στρατουδάκη στα Μέγαρα

Κύριε διευθυντά, κύριοι συντάκτες

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώνουμε ένα καινούργιο ευεργέτημα του κυρίου Νικόλαου Στρατουδάκη στην πόλη μας. Πρόκειται για την δημιουργία μιας "ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ" την οποία αγόρασε ο κ. Στρατουδάκης στο κέντρο της πόλεως και μέσα εκεί θα φιλοξενηθεί η ιστορία της Μικράς Ασίας, των Μεγάρων καθώς και πολλά άλλα εντυπωσιακά εκθέματα τα οποία είμαστε βέβαιοι πως θα φέρουν τα ΜΜΕ όλης της Ελλάδας στον τόπο μας. Για τον λόγο αυτό, σε μικρό χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί και μια πρες κόμφερανς που θα ενημερώνει τους συμπολίτες μας για όσα πράττει ο μέγας ευεργέτης. Θα δοθεί έτοιμο φωτογραφικό υλικό, καθώς και οι σκέψεις του κ. Στρατουδάκη.
Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε και στην δική σας βοήθεια

Νίκος Νικόλιζας

Πανευρωπαϊκή Γιορτή Πουλιών 2009...απο την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία


Η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις της για την Πανευρωπαϊκή Γιορτή Πουλιών 2009 που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Οκτωβρίου σε διάφορες περιοχές στην Ελλάδα.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το συνημμένο αρχείο ή επισκεφτείτε το site μας www.ornithologiki.gr.

Σας περιμένουμε!

Τατιάνα Αιγινήτου
Υπεύθυνη Μελών


Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία
Βασ. Ηρακλείου 24, Αθήνα 10682
τηλ./φαξ: 210 8228704 & 210 8227937

διαβάστε όλη την ανακοίνωση στο:
http://www.scribd.com/doc/20713114/eurobirdwatch091

πρόσκληση σε εκδήλωση

g