O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

ευχές απο τον Σύλλογο "Ζάχουλης" Μεγάρων

...τι γίνεται αλήθεια;

...τί γίνεται αλήθεια με αυτή την 'παμδημία γρίπης'...σήμερα όλες οι εφημερίδες δημοσιεύουν ανάλογα ρεπορτάζ. Στην περιοχή μας η 'Attica' αναφέρεται στο θέμα με τα παρακάτω:


Μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης ζητούν τη δημιουργία μίας επιτροπής διερεύνησης που θα εξετάσει «την απειλή για την υγεία των ψευδών πανδημιών», ένα θέμα που θα συζητήσουν στο τέλος Ιανουαρίου στο Στρασβούργο, δήλωσε ο Βόλφγκανγκ Βόνταργκ. Ο Βόνταργκ είναι μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης και επιδημιολόγος που έχει επικριθεί σφοδρά για την στάση του όσον αφορά τον ιό Η1Ν1, που σύμφωνα με εκείνον, χαρακτηρίστηκε λανθασμένα πανδημία «υπό την πίεση των εργαστηρίων». Ο γερμανός σοσιαλιστής θέλει το Συμβούλιο της Ευρώπης να ζητήσει από τα μέλη του να διενεργηθούν «έρευνες για τις επιπτώσεις της πανδημίας και του κόστους της σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο». Πρόκειται επίσης να ερευνηθεί πώς και σύμφωνα με ποια επιστημονικά στοιχεία ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) έκρινε ότι πρόκειται για μία πανδημία «προκειμένου να αποφευχθούν άλλοι λανθασμένοι συναγερμοί». Σε κείμενο που υπογράφεται από βουλευτές δέκα χωρών ο Βόνταργκ αναφέρει ότι τα εργαστήρια «υποκίνησαν την κατασπατάληση πόρων που προοριζόταν για την υγεία προς όφελος αναποτελεσματικών στρατηγικών εμβολιασμού». «Εξέθεσαν χωρίς λόγο εκατομμύρια υγιείς ανθρώπους στους κινδύνους των άγνωστων παρενεργειών των εμβολίων που δεν ήταν επαρκώς δοκιμασμένα», προσθέτει το κείμενο.
Θυμίζουμε ότι ήδη η Γερμανία έχει μπει στη διαδικασία να πουλήσει τα εκατομμύρια εμβόλια που έχει προμηθευτεί καθώς οι Γερμανοί δεν πείστηκαν και δεν εμβολιάστηκαν. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στη χώρα μας.

ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Θριασίου

Να μην εφαρμοστεί η απόφαση του Ευρωδικαστηρίου

για αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης των γυναικών