O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Ανακοίνωση "Ενεργών Πολιτών Μεγάρων & Ν.Περάμου" για την διανομή τροφίμων από τη Χ.Α. στα Μέγαρα


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ   
 ΜΕΓΑΡΩΝ & ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Η Δημοτική Kίνηση «Ενεργών Πολιτών Μεγάρων & Νέας Περάμου» με αφορμή την προγραμματισμένη από τη Χρυσή Αυγή στα Μέγαρα ρατσιστική και μισαλλόδοξη διανομή τροφίμων μόνο για Έλληνες(!), που ως στόχο έχει την άκρατη ψηφοθηρία αλλά και την διασπορά μίσους για τον συνάνθρωπο σε μια περίοδο όπου η ανέχεια στην κοινωνία μεγαλώνει με ραγδαίους ρυθμούς εξαιτίας της μνημονιακής πολιτικής των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ζητά από την Δημοτική αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο να μην παραχωρήσουν την Πλατεία Εθνικής Αντίστασης και καμία πλατεία ή δημόσιο χώρο της πόλης μας για την διεξαγωγή της ρατσιστικής αυτής δράσης.
Ως Δημοτική Κίνηση Ενεργών Πολιτών δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να εκμεταλλεύεται τα θύματα της κρίσης με τέτοιο εξευτελιστικό τρόπο όπως η Χ.Α. και θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την ανατροπή των πολιτικών που οδήγησαν στην εξαθλίωση χιλιάδες συμπολίτες μας.

Εκ του Γραφείου τύπου

Πρόσφατες εικόνες από το Βουρκάρι

Φλαμίγκο στο Βουρκάρι Μεγάρων - 20/08/2013
Ερωδιοί στο Βουρκάρι Μεγάρων - 21/08/2013

"5η Μεγάρων γη" - 5/6/7/8 Σεπτεμβρίου 2013


Χωρίς λόγια!

 
Ο... ΣΑΤΙΡΙΚΟΣ