O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Πρόσφατες φωτογραφίες από τον κ. Βασίλη Ηλιόπουλο

Ο φίλος του Βουρκαρίου κ. Βασίλης Ηλιόπουλος από την Παλλήνη Αττικής μας έστειλε σήμερα ταχυδρομικώς ένα cd που περιέχει φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση και βίντεο σε Full High Definition από την πρόσφατη επίσκεψή του στον υγρότοπο των Μεγάρων, με την άδειά του να τα χρησιμοποιήσουμε στην κάθε μορφής προσπάθειά μας γαι την προστασία και ανάδειξή του.
Ένα πολύ μικρό δείγμα της δουλειάς του δημοσιεύουμε σήμερα στο blog μας ευχαριστώντας τον θερμά για την καλοσύνη, το ενδιαφέρον και την ευαισθησία του.

Πρώτη ομαδική εικαστική έκθεση στα Μέγαρα


Τα εγκαίνια της πρώτης ετήσιας Συλλογικής Εικαστικής Έκθεσης  στα Μέγαρα θα γίνουν την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016, στις 7.30 το απόγευμα θα γίνουν στην αίθουσα του Συλλόγου Ο ΘΕΟΓΝΙΣ στην Κεντρική πλατεία των Μεγάρων.
Δεκαπέντε εικαστικοί καλλιτέχνες παρουσιάζουν τα έργα τους στην ομαδική αυτή έκθεση.
Ωρες λειτουργίας: 
ΠΕΜΠΤΗ 18  και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 Φεβρουαρίου: 17.30 έως 21.00
Σάββατο 20 και  ΚΥΡΙΑΚΗ 21 Φεβρουαρίου 2016: 10.00 έως  21.00



Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
       Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της 1ης  Ετήσιας  Συλλογικής  Εικαστικής  Εκθεσης,  με έργα ζωγραφικής Βυζαντινής Αγιογραφίας, με δημιουργίες από τα μέλη “ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ & ΤΕΧΝΗΣ”,που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου Ο ΘΕΟΓΝΙΣ, στην κεντρική πλατεία των Μεγάρων, την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016, ώρα 7.30 μ.μ. που επιμελείται η εικαστικός και Τοπική Σύμβουλος Κα ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ,  με την συνδιοργάνωση του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας των Μεγάρων.

                                                                                                 Ο Δήμαρχος Μεγαρέων
                                                                                               Γρηγόριος Ι. Σταμούλης

για τους κτηνοτρόφους της Αττικής

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ 15 Φεβ 2016
Ο καθημερινός αγώνας των κτηνοτρόφων Αττικής