O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ο Συμπαραστάτης του Δημότη του Δήμου Ελευσίνας ενημερώνει για τους ελέγχους της Ειδικής Υπηρεσίας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος (Ε.Υ.Ε.Π.) στο Θριάσιο


[....Όπως προκύπτει από τον πίνακα για το έτος 2010, η ΕΥΕΠ πραγματοποίησε 15 αυτοψίες σε εγκαταστάσεις και δραστηριότητες που είναι εγκαταστημένες και λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή του Θριασίου και της Π.Ε. Δυτικής Αττικής, από τις οποίες οι 13 υποθέσεις ελέγχου έχουν ολοκληρωθεί και έχουν επιβληθεί τα ανάλογα πρόστιμα. Σημειώνεται ότι μονάχα σε μια υπόθεση ελέγχου δεν διαπιστώθηκαν παραβάσεις (Αγκυροβόλιο Μεγάρων).
Για το έτος 2011, και συγκεκριμένα μέχρι της 3/10/11, έχουν διενεργηθεί 14 έλεγχοι στην περιοχή του Θριασίου, από τους οποίους σε τρεις επιχειρήσεις έγινε σφράγιση των μηχανημάτων της εγκατάστασης ή του χώρου από την Π.Ε. Δυτικής Αττικής και επιβλήθηκαν πρόστιμα, ενώ 8 υποθέσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Επισυνάπτεται ο αναλυτικός πίνακας των διενεργηθέντων ελέγχων...]

διαβάστε περισσότερα στο:
http://xpolis.blogspot.com

οι απόψεις του δημάρχου σχετικά με τις ιχθυοκαλλιέργειες και τις δημοσιεύσεις στο vourkari

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΓΑΡΕΩΝ κου ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ

ΛΥΠΆΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ.
ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΚΥΑ, ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΚΥΑ ΩΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ.
ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΟΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΝΗΜΕΡΟΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΤΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ BLOG ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ BLOG ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ



σημείωση απο το vourkari: δημοσιεύουμε σήμερα τις απόψεις του δημάρχου, ακριβώς έτσι όπως μας στάλθηκε, διατηρώντας στο ακέραιο την ορθογραφία και σύνταξη του κειμένου. Φυσικά αύριο θα ακολουθήσει και η απάντησή μας...

Διαβάστε στην "άποψη" που κυκλοφορεί