O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Δύο χειριστές νεκροί από πτώση ελικοπτέρου "Απάτσι" στο ελικοδρόμιο της Πάχης


Ελικόπτερο τύπου APACHE που εκτελούσε δοκιμαστική πτήση, κατέπεσε σήμερα το μεσημέρι στο ελικοδρόμιο της Πάχης Μεγάρων, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης του.
Οι δύο άτυχοι χειριστές, ενώ βρίσκονταν σε ύψος 3.000 πόδια επάνω από το αεροδρόμιο, επιχείρησαν ανεπιτυχή αναγκαστική προσγείωση εξαιτίας μηχανικής βλάβης. Από την βαριά πτώση του ελικοπτέρου προκλήθηκε φωτιά. Οι δύο επιβαίνοντες χειριστές βρέθηκαν αργότερα απανθρακωμένοι από συνεργείο της Πυροσβεστικής που έσπευσε για τον απεγκλωβισμό τους.
Το ελικόπτερο άνηκε στην πρόσφατη παρτίδα που είχε παραλάβει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, και ήταν αμερικάνικης κατασκευής.
Με απόφαση του Υπουργού Άμυνας κηρύσσεται τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις.



Πηγή: tvxs.gr & skai.gr

ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΓΑΡΑ & Ν.ΠΕΡΑΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ / ΣΤΗΝ "ΔΥΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ"

...και οι αντιδράσεις προβλέπεται να ενταθούν από τον Σεπτέμβριο! Άντε και τότε μπορεί να δούμε και τους τοπικούς εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης να τοποθετηθούν για το θέμα! Γιατί μέχρι σήμερα τηρούν σιγήν ιχθύος! ...έρχονται όμως εκλογές και οι κάτοικοι των Μεγάρων δεν θα είναι τόσο ευτυχισμένοι να αναγκαστούν να πληρώνουν σε μια ιδιωτική εταιρεία 'χαράτσι' για να μετακινηθούν μέσα στα ίδια τα όρια της πόλης τους!