O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Την Κυριακή ψηφίζουμε:


Πάμε Βαρέα… "Αλκοόλ και Οδήγηση δεν πάνε μαζί!"


ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ «ΚΟΥΡΟΣ»
ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ
Πάμε Βαρέα…
Αλκοόλ και Οδήγηση Ποτέ Μαζί!
Παρασκευή 3 Ιουλίου στην Παραλία Βαρέας Μεγάρων

Δελτίο τύπου
Μια μεγάλη εκδήλωση, ένα ανοιχτό «πάρτυ» για όλους, χωρίς όμως αλκοόλ αλλά με στόχο την ευαισθητοποίηση κατά της κατανάλωσης αλκοόλ κατά την οδήγηση, διοργανώνεται την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015, από τον Εμπορικό Σύλλογο Μεγάρων, την Εθελοντική Ομάδα του «ΚΟΥΡΟΥ» και την Λέσχη Μοτοσικλετιστών Μεγάρων.
Από το μεσημέρι στις 12 ως αργά το βράδυ πολλές εκδηλώσεις, αφιερωμένες στο στόχο κατά του αλκοόλ κατά την οδήγηση… Θέαμα στη θάλασσα και στην άσφαλτο, με τζετ σκι, μοτοσικλετιστικές δεξιοτεχνίες, έκθεση αγωνιστικών αυτοκινήτων.
Η παραλία Βαρέας γίνεται το επίκεντρο κινητοποίησης ιδιαίτερα των νέων, κατά του θανατηφόρου συνδυασμού «πίνω και οδηγώ» και οι φορείς της περιοχής μας ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πουν «όχι» σε μια μάστιγα για τη χώρα μας.
Η εκδήλωση θα κλείσει με συναυλία από τους “Newmark” (Evelina Nikoliza, Kleanthis Konstantinidis (VK), Dimitris Sxizas (Funky Monkey),George Drak) στο “Wet”.