O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Για την πολιτική βούληση των τοπικών αρχών αναφορικά με την προστασία του Βουρκαρίου

Κάποια ερωτήματα όντως περιμένουν απαντήσεις! Όπως αυτά που αναφέρονται στην 'Άποψη". Πάνω απ όλα όμως τώρα περιμένουμε κάποιες έμπρακτες αποδείξεις από τον δήμο Μεγαρέων ότι προωθεί έργα ανάπλασης της περιοχής του υγροβιοτόπου των Μεγάρων. Ότι περιφρουρεί τον χώρο και υπερασπίζεται την οικολογική του ανάπλαση. Περιμένουμε και τις σαφείς προεκλογικές δεσμεύσεις. Τώρα πια δεν χωράνε μισόλογα από κανέναν.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

ανατριχιαστικές καταγγελίες από το megarapress



Ποιόν ενοχλούν τα υπεραιωνόβια δέντρα στην πηγή κάτω από το μοναστήρι του Αγίου Ιεροθέου; Ποιός διεκδικεί τον δημόσιο χώρο του ρέματος που βάση νόμου δεν μπορεί να είναι ή να γίνει ιδιωτικός; Με ποιών την ανοχή ή ποιόν εκβιάζουν οι καταπατητές; Ποιοί από την σημερινή διοίκηση τους καλύπτουν;
Δεν είναι μόνο οι ναΐσκοι που καταστρέφουν το περιβάλλον. Είναι και τα φιλόδοξα σχέδια ενός λαμόγιου τον οποίον ξέρουν οι αρχές και ο εισαγγελέας.
Η μαρμάρινη πινακίδα δεν υπάρχει πια. Αυτοί που την τοποθέτησαν μετά την δημοσιοποίηση του θέματος από το megara press και από τον Αλκιβιάδη Μπεναρδή (στην ΝΕΑ ΠΝΟΗ και όχι από την ΝΕΑ ΠΝΟΗ) πήραν σαφείς οδηγίες να την ξηλώσουν για να μην συνεχίζει να εκθέτει τους αυτουργούς και ταυτόχρονα χορηγούς που δεν είναι άλλοι από τα πολιτικά πρόσωπα που αναγράφονται.
ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΚΟΙΝΩΣ ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ!
Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι ντρέπονται για το αίσχος που δημιούργησαν. Μέχρι εκεί όμως μπορούν να φτάσουν. Είναι ανήμποροι και ίσως ανίκανοι να ενεργήσουν για την σωτηρία του περιβάλλοντος και για το σταμάτημα του βιασμού της φύσης.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.
ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗ! ΜΑΛΛΟΝ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!
Επ! Τί είναι αυτό που λέει η πινακίδα;;;; Κανείς δεν είδε τις καλόγριες να κόβουν με το αλυσοπρίονο τα δέντρα. Κανείς δεν μπορεί να ενοχοποίησει το μοναστήρι. Όμως το πάθος για καταπάτηση στην εκκλήσια των έσχατων καιρών του 21ου αιώνα από τα λαμόγια που την περιτριγυρίζουν, δεν επέτρεψε να φύγει και αυτή η πινακίδα. Δεν είναι χαζοί! Απλά έχουν απύθμενο θράσος και μπάρμπα στην κορώνη!
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΡΕΜΑ!


Αυτό το άρθρο προέρχεται από το megara press Megara Press: ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΑΤΖΑ! http://megara-press.blogspot.com/2010/09/blog-post_03.html#ixzz0yxdwrvQH
Αυτό το άρθρο προέρχεται από το megara press

πρόσκληση από την ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ"


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΛ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

δελτίο τύπου - Β.Οικονόμου

Θέμα:Άρνηση του Υπουργείου για κατοχύρωση της προϋπηρεσίας (έως και 15 Ιουλίου 2010) των ωρομίσθιων καθηγητών των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας

Στα Μέγαρα το κόψιμο των μεγάλων δέντρων καλά κρατεί...