O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Σφραγισμένη αλλά... ανοιχτή η χωματερή!

Η χωματερή των Μεγάρων είναι μια ντροπή ανείπωτη για τον τόπο μας.

Είναι ανησυχητικό το ότι παρά τις εξαγγελίες παραμένει ακόμα ανοιχτή.

Περισσότερο ανησυχητικό όμως είναι ότι δεν υπάρχει μια εξαγγελία προγραμματισμού για την επίλυση αυτού του τερατώδους προβλήματος..

Ακόμα περισσότερο ανησυχητικό είναι ότι πολλοί στα Μέγαρα νοιώθουν πως μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι. Σαν να μην συμβαίνει κάτι σημαντικό, σαν να μην μας αφορά!


Τα Μέγαρα είναι πόλη παραλιακή! Να την προστατέψουμε!

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ - δελτίο τύπου


Πανελλαδικό άνοιγμα διοδίων!


Σήμερα Κυριακή 27 Μαρτίου οι Επιτροπές Αγώνα «Δεν Πληρώνω» ανοίγουμε τα διόδια όλης της χώρας.
Η πανελλαδική αυτή κινητοποίηση έρχεται ως επιστέγασμα των καθημερινών κινητοποιήσεων που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα από το κίνημά μας. Χαρακτηριστικό του πολυμέτωπου και αδιάλλακτου αγώνα μας είναι οι μαζικές διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο αστυνομικό τμήμα Παπάγου, στα κεντρικά γραφεία της Τροχαίας Αττικής Οδού στην Παιανία, στο ΚΑΤ ενάντια στα χαράτσια στην Υγεία, καθώς και η κοινή συνέλευση του κινήματός μας στην Κερατέα μαζί με το κίνημα ενάντια στα ΧΥΤΑ Κερατέας και Γραμματικού.
Πρέπει να καταλάβουν οι κρατούντες ότι το κίνημα μας δεν αστειεύεται και δεν διαπραγματεύεται.
Η τροχαία, που πληρώνεται από το υστέρημα του ελληνικού λαού, πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα να ενεργεί ως τσιράκι των μεγαλοεργολάβων γιατί μας εξοργίζει και η απάντηση μας θα είναι ηχηρή.
Το πολιτικό προσωπικό και οι κάθε είδους ορντινάντσα του κεφαλαίου καλό θα είναι να αρχίζουν να ετοιμάζουν βαλίτσες γιατί η ώρα που θα αρχίζουν να στοιβάζονται στα ελικόπτερα πλησιάζει.
Το κίνημα μας θα καταργήσει όλους τους άδικους νόμους και την αισχρή (ν)τροπολογια Ρέπα στην πράξη.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ - ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ
Η ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ- ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Για το πλήρες πρόγραμμα του Πανελλαδικού Ανοίγματος της Κυριακής 27 Μαρτίου καθώς και όλων των λοιπών δράσεων και συνελεύσεων των επιτροπών αγώνα «Δεν Πληρώνω» μπορείτε να επισκέπτεσθε το: www.oxidiodia.gr

Σήμερα η τελευταία παράσταση του "Δον Κιχώτη" στο Στρατουδάκειο