O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Ημερίδα για τους Υγροβιότοπους στην Αττική, Μέγαρα 24 Μαίου, 10.30πμ, αίθουσα 'Θέογνις'



















ανακοίνωση για την συνέλευση του Παναττικού Δικτύου...


από την ανακοίνωση του Παναττικού Δικτύου:
...

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Μάη η ανοιχτή συνέλευση του Παναττικού Δικτύου κινημάτων πόλης και ενεργών πολιτών στην Ελευσίνα.

Όπως είναι ήδη γνωστό από τα καλέσματα, η συνέλευση έγινε στην Ελευσίνα γιατί όλοι και όλες εδώ και καιρό έχουμε διαπιστώσει ότι η σημερινή κατάσταση περιβαλλοντικής υποβάθμισης του Θριασίου, αλλά και το επαπειλούμενο νέο περιβαλλοντικό έγκλημα των νέων βιομηχανικών επεκτάσεων, μας αφορά όλους και όλες. [Είχε προηγηθεί και σχετική εκδήλωση στην Αθήνα] Οι συνέπειες αφορούν όλο το λεκανοπέδιο. Δεν πρόκειται απλά για θέμα αλληλεγγύης. Είμαστε όλοι Ελευσινιώτες, όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε.

διαβάστε την ανακοίνωση στον σύνδεσμο:

http://indy.gr/newswire/egine-i-syneleysi-toy-panattikoy-diktyoy-kinimaton-polis-kai-energn-politn-stin-eleysina

..βραδιά μουσικής από την "νέα Πνοή"...

από neapnoi@yahoo.gr

Αγαπητό blog, αγαπητοί blogers

Σας στέλνω αυτό το μήνυμα-πρόσκληση με σκοπό να το δημοσιεύσετε, θέλοντας και μέσα από το διαδίκτυο να καλέσω όλους τους δικούς σας και δικούς μας φίλους στην μεγάλη βραδιά που διοργανώνουμε την επόμενη Παρασκευή 29 Μαϊου, στην ιστορική ταβέρνα του «Μώλου».

Πρόκειται για μια ιστορική βραδιά, καθώς θα παρευρεθούν όλα τα μεγάλα ονόματα του παραδοσιακού τραγουδιού: Γιώργος Κόρος, Δημήτρης Ζάχος, Σοφία Κολλητήρη, Κώστας Σκαφίδας, Γιάννης Τσαμπούκος και Σπύρος Μπερδελής καθώς και η οικογένεια του Γιώργου Παπασιδέρη. Η «Νέα Πνοή» μαζί με την ΝΕΜ θα τιμήσουμε με τιμητικές πλακέτες, τους κορυφαίους τραγουδιστές που για περισσότερα από 50 χρόνια μας διασκεδάζουν στην πόλη μας. Επίσης με την ευκαιρία αυτή γιορτάζουμε και τα 3 χρόνια της επιτυχημένης πορείας της εφημερίδας μας, ενώ πρέπει να τονίσουμε πως η ταβέρνα του «Μώλου» έκλεισε έναν αιώνα συνεχούς λειτουργίας.

Θα είναι λοιπόν ιδιαίτερη η χαρά μας, να είμαστε όλοι εκεί και να γιορτάσουμε την παράδοσή μας μακριά από πολιτικές κόντρες και αντιπαραθέσεις.

Γιατί η μουσική δεν έχει ούτε σύνορα, ούτε χρώματα, ούτε κόμματα. Ήδη την πρόσκλησή μας αποδέχτηκαν αρκετές προσωπικότητες, πολιτικές και μη και θα είμαστε όλοι παρόντες. Το κέντρο είναι όλο δικό μας μέσα, έξω και τα έξοδα όλα δικά μας.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!