O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

...μια ιστορία σπουργιτιών....

...η σύντροφός του τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν την χτύπησε ένα αυτοκίνητο και βρίσκεται πεσμένη στην άσφαλτο...


...αυτός της φέρνει φαγητό και προσπαθεί να την φροντίσει με αγάπη...


..της έφερε πάλι φαγητό, αλλά την βρήκε νεκρή....μάταια προσπάθησε να την κουνήσει...να έρθει στη ζωή....


...καταλαβαίνοντας πως η αγαπημένη του δεν είναι πια μαζί του, αντιδρά με γοερή κραυγή...την κραυγή της απώλειας..




....συνειδητοποιεί ότι είναι πια νεκρή και δεν μπορεί να κάνει κάτι ...στέκεται δίπλα ....με θλίψη και σιωπή....χάθηκε πια!....




... συχνά μια φωτογραφία μπορεί να είναι μια ολόκληρη διήγηση...δεν χρειάζονται λοιπόν άλλα λόγια...

σημ: φωτογραφίες απο το AbuNawaf.com

Ευχαριστίες του Κώστα Φωτεινάκη Υποψηφίου βουλευτή Β΄ Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ

Φίλες και Φίλοι,
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι με τίμησαν με την ψήφο τους και πρόβαλλαν την υποψηφιότητά μου με οποιοδήποτε τρόπο στις πρόσφατες εκλογές. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και εκείνους που δεν επέλεξαν να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, παρά το γεγονός ότι είδαν θετικά τη συμμετοχή μου και αναγνώρισαν τη συμβολή μου στα τοπικά και υπερτοπικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υπεράσπιση των μικρών και μεγάλων ελεύθερων χώρων, των ορεινών όγκων, την απορρύπανση του Θριασίου, το συντονισμό των πολιτών σε κοινούς αγώνες στη Δυτική Αθήνα αλλά και στο λεκανοπέδιο.
Η προσπάθεια για την κυοφορία μιας νέας αριστεράς με κριτικό ευρωπαϊσμό, που θα μπολιαστεί με τις ιδέες της πολιτικής οικολογίας των Ιβάν Ίλιτς, Αντρέ Γκορτζ, Κορνήλιου Καστοριάδη αλλά και νεωτέρων Μαρξιστών θεωρητικών όπως π.χ. του Σλάβοϊ Ζίζεκ κ.ά. είναι μια υπόθεση για την οποία θα συνεχίσω να συμβάλλω.
Η συνάντηση της πολιτικής οικολογίας με τις σταθερές αξίες της αριστεράς για κοινωνική δικαιοσύνη και κοινωνικό κράτος, αποτελεί στις μέρες μας την καλύτερη απάντηση στην καπιταλιστική βαρβαρότητα.
Κώστας Φωτεινάκηςecoleft2@gmail.com