O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

"Ένοχη σιωπή" από την "Ολυμπία Οδός"!

"...Φαίνεται τελικά πως όλοι όσοι αυθαιρετούν στην περιοχή μας, αγνοούν ακόμη και τις εκκλήσεις μας απαξιώνοντας να εξηγήσουν τους λόγους για τους οποίους προχώρησαν σε αυτή την πράξη. Στο ρεπορτάζ που είχαμε πραγματοποιήσει θέσαμε σημαντικά ερωτήματα τα οποία δυστυχώς παρέμειναν αναπάντητα. Είχαμε αναρωτηθεί τότε: Μήπως τελικά ζούμε στην πόλη που ο καθένας δρα αυθαίρετα και όπως τον συμφέρει;
Ήταν το πρώτο και το κυριότερο ερώτημα, αναφέροντας πως έχει γίνει πλέον σύνηθες φαινόμενο στην πόλη μας διάφοροι οργανισμοί, εταιρείες κλπ να καταστρέφουν χωρίς να ρωτούν και κυρίως να μην απολογούνται σε κανέναν.
Μάλιστα είχαμε κάνει λόγο για όργιο αυθαιρεσίας χαρακτηρίζοντας τη συγκεκριμένη ενέργεια άκρως απαράδεκτη και καταδικαστέα. Είναι τραγικό να μην έχει γνωστοποιηθεί πρωτίστως στην δημοτική αρχή και έπειτα στον τοπικό τύπο αν οι υπεύθυνοι της συγκεκριμένης εταιρείας είχαν άδεια και από ποια υπηρεσία για να προχωρήσουν σε αυτή την ενέργεια...
...Άραγε ο Δήμος τι κάνει για όλα αυτά; Είναι δυνατόν να παραμένει απλός θεατής; Γιατί θεωρούμε ότι είναι καιρός με παρεμβάσεις κυρίως από την πλευρά της διοίκησης του δήμου να σταματήσουν όλες αυτές οι αυθαιρεσίες εις βάρος της πόλης μας..."

Αντ.Γ.Υψηλάντης

"Αιχμή" 16/9/11, σελ.8

μια επιστολή από τον Νίκο Γιαννή...

Δελτίο τύπου Δήμου Μεγαρέων

"Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑ" σήμερα στην παραλία Ελευσίνας


Το Φεστιβάλ Αισχυλείων πάει Κινηματογράφο!

ΣΗΜΕΡΑ:
"Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑ" (THE DEATH I DREAMED OF) του Παναγιώτη Κράββα

με τους Τζένη Θεωνά, Ανδρέα Κωνσταντίνου, Λένα Παπαληγούρα, Νίκο Αγγελή, Μυριέλλα Κουρεντή και Αντώνη Καφετζόπουλο

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙA ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '90.

*ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΙΧΟΓΝΩΜΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΧΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΘΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Η ΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚAI ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚAI ΕΜΠΝΕΥΣΗ.

Ώρα έναρξης: 8.30μμ / Γενική είσοδος: 5 Ευρώ

Πηγή: www.aisxylia.gr