O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΛΕΜΜ καλεί τα μέλη της να προστατέψουν το Βουρκάρι

Η ΛΕΜΜ καλεί τα μέλη της να προστατέψουν τον υγροβιότοπο Βουρκάρι. Να μην κάνουν προπονήσεις σε αυτήν την περιοχή
08-09-2014
Τα μέλη της αλλά και τους μοτοσυκλετιστές μη μέλη της καλεί η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Μεγάρων να είναι προσεκτικοί και να προστατεύουν τον υγροβιότοπο του Βουρκαρίου και να μην χρησιμοποιούν την περιοχή ως χώρο προπόνησης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Η  ΛΕ. Μ. Μ. (Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Μεγάρων) μετά από χρόνια συνεργασίας με τον φορέα για την προστασία του υδροβιότοπου Βουρκάρι Μεγάρων και με αφορμή την πρόσφατη ανακήρυξη του υδροβιότοπου από την Περιφέρεια Αττικής ως Περιφερειακό Πάρκο, ένα γεγονός πολύ σημαντικό για την προστασία της πανίδας αλλά και της ήπιας τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής μας, θα παρακαλούσε τους αθλητές αλλά και τους μοτοσυκλετιστές να μην χρησιμοποιούν την περιοχή ως χώρο προπόνησης, οι οποίες θα μπορούσαν να βλάψουν την περιοχή.
Είναι σημαντικό να προστατέψουμε τον υδροβιότοπο αλλά και να τιμήσουμε τις προσπάθειες κάποιων συμπολιτών μας ώστε ο υδροβιότοπος να έχει αυτήν την αναγνώριση.
Μετά Τιμής,
Το Δ. Σ. της ΛΕ. Μ. Μ.

Πηγή: www.megara.org