O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ SITE ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ!

Επισκεφθείτε το site της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής φορέων περιοχών που θίγονται από την ανάπτυξη Υδατοκαλλιέργειας:

www.syntonistikiepitropi.gr


Α. Μπεναρδής: "Ρήμαξαν το περιβάλλον του τόπου μας!"

"Πνοή" (απ' τη σκοπιά ενός ΜΕΓΑΡΙΤΗ) 15/12/2011, σελ.11

Πρόταση ανάπλασης των παλαιών Καμινίων

"Αιχμή" 16/12/2011, σελ.6

από την "βιοτεχνική συνεργασία"

Οι εκλογές στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά ανέδειξαν το προφανές. Οι βιοτέχνες επέλεξαν με τη ψήφο τους ευρύτερες συνεργασίες, πέρα από κομματικές ταυτότητες και μικροσυμφέροντα.

Δυστυχώς οι συνδυασμοί Ανεξάρτητο Επιμελητήριο με επικεφαλής τον κ. Ανδριανό Μιχάλαρο και Βιοτεχνόραμα με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Κωνσταντόπουλο επέλεξαν να αγνοήσουν την εντολή των συναδέλφων τους. Βάζοντας πάνω από όλα τα προσωπικά τους συμφέροντα και τη φιλοδοξία τους για τη καρέκλα δεν εισάκουσαν την ανοικτή πρόταση που πρώτου σε εκλογική δύναμη συνδυασμού Βιοτεχνική Συνεργασία με επικεφαλής τον κ. Σπύρο Αλεξόπουλο.

Σημειώνεται ότι αποτελεί παράδοση για το επιμελητήριό μας ο πρώτος συνδυασμός να εκλέγει τον πρόεδρο και οι υπόλοιποι συνδυασμοί να καταλαμβάνουν τις υπόλοιπες θέσεις του διοικητικού συμβουλίου με βάση το εκλογικό αποτέλεσμα. Αυτό ήταν και το ενωτικό κάλεσμα του συνδυασμού Βιοτεχνική Συνεργασία.

Αντίθετα οι άλλοι δύο συνδυασμοί προτίμησαν την συνδιαλλαγή κάτω από το τραπέζι, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις απαιτήσεις που υπάρχουν σήμερα και οι οποίες θέλουν όλους τους βιοτέχνες μια γροθιά προκειμένου να επιβιώσουν.

Ο αποκλεισμός του πρώτου συνδυασμού από το διοικητικό συμβούλιο, είναι προφανές ότι αποτελεί δημοκρατική εκτροπή. Ορισμένοι είναι ακόμα προσκολλημένοι στον παλαιοκομματισμό.

Αντίθετα με αυτούς εμείς στο συνδυασμό Βιοτεχνική Συνεργασία θα επιδιώξουμε με όλες μας τις δυνάμεις να στηρίξουμε την ελληνική βιοτεχνία πέρα και πάνω από προσωπικά συμφέροντα.


"Μαραθώνιος" δράσεων Κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

ευχές...!


...ευχές!

...ευχές!