O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ομιλία του Τάσσου Δέσκου στο Στρατουδάκειο με θέμα το Ρυθμιστικό

Δημοσιεύουμε σήμερα την ομιλία του Τάσσου Δέσκου, που έγινε στο Στρατουδάκειο στα πλαίσια εκδήλωσης της δημοτικής κίνησης "Ένωση Πολιτών", με θέμα το Ρυθμιστικό Σχέδιο της Αθήνας. Την πρωτοβουλία για την διοργάνωση είχε ο κ.Γρηγόρης Σταμούλης, ο οποίος συντόνισε και την όλη άψογη διαδικασία.

Με μεγάλη μας χαρά θα δημοσιεύαμε και τις άλλες ομιλίες και παρεμβάσεις στην πολύ σημαντική αυτή εκδήλωση. Περιμένουμε από τον κ.Σταμούλη.

Ομιλία Τάσου Δέσκου στο Στρατουδάκειο

Αξιωματικοί-κλειδιά του Λιμεναρχείου Ελευσίνας σε λαθρεμπόριο τσιγάρων!...

Διαβάσαμε με ιδιαίτερη έκπληξη και λύπη στις Αθηναϊκές εφημερίδες, για την υπόθεση της συμμετοχής Αξιωματικών του Λιμενικού Ελευσίνας σε εγκληματική σπείρα λαθρεμπορίας τσιγάρων.
Το θέμα παρουσιάζει και ιδιαίτερο τοπικό ενδιαφέρον αφού το ζήτημα του αγκυροβολίου στη Πάχη, ρυθμίζεται από το Λιμεναρχείο Ελευσίνας...






Τα στελέχη του Σώματος, που υπηρετούσαν στα Λιμεναρχεία Ραφήνας και Ελευσίνας, καθώς και στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος (στο γραφείο ανώτατου αξιωματικού) αντίστοιχα, φέρονται να είχαν ρόλους-κλειδί για τη δράση των μελών των οργανώσεων, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις εναλλάσσονταν με τη μορφή των «συγκοινωνούντων δοχείων».

Υστερα από πολύμηνη έρευνα (ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο) αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, του Λιμενικού Σώματος και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) ανακοινώθηκαν η εξάρθρωση τεσσάρων πολυμελών εγκληματικών οργανώσεων, καθώς και τα -μέχρι στιγμής- αποτελέσματα των ερευνών που βρίσκονταν σε εξέλιξη.

διαβάστε όλο το ρεπορτάζ της "Ελευθεροτυπίας" εδώ

Συναυλία αλληλεγγύης στη Χαλυβουργία

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ

Η "Λαϊκή Συσπείρωση Μεγαρέων" για τον δασικό πλούτο της περιοχής μας

Συνάντηση Πτηνοτροφικού Συλλόγου Μεγάρων με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Με πρωτοβουλία της γραμματέως του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής κας Κατερίνας Πιπιλή πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον υφυπουργό κο Ιωάννη Δριβελέγκα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων το πρωί της Τρίτης 2 Νοεμβρίου.
Διαβάστε το ρεπορτάζ στο
http://www.megaraonair.gr

"Κλείστε τις διόδους προς την Ρεβυθούσα"