O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

αύριο η ποδηλατοδρομία στο δάσος Χαιδαρίου...


Εβδομάδα μετακινήσεων, και το ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ διοργανώνει ποδηλατοδρομία στο Χαΐδάρι..όσοι πιστοί και σε φόρμα(!)...προσέλθετε!
περισσότερα στο:
http://www.xpolis.blogspot.com/

πρόγραμμα εκδηλώσεων του ΚΚΕ στο Θριάσιο

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, το πρωί, κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής την Σίσση Χοροζάνη, υποψήφιο βουλευτή, θα περιοδεύσει στο εμπορικό κέντρο του Ασπρόπυργου
Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, στις 11 π.μ. κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Παντελή Παπαβασιλείου, υποψήφιο βουλευτή, θα περιοδεύσει στα Εμπορικά καταστήματα των Μεγάρων
Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, στις 8 μ.μ., σε πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου Ασπροπύργου θα μιλήσει η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Σίσση Χοροζάνη και Μανώλης Βαρδαβάκης.
Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, το πρωί, κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Παντελή Παπαβασιλείου, υποψήφιο βουλευτή, θα περιοδεύσει στα Εργοστάσια Μετάλλου στο Θριάσιο.
Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, στις 7 π.μ., κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Δήμο Κουμπούρη, υποψήφιο βουλευτή, θα επισκεφθεί την ΔΕΗ Ασπροπύργου.
Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, στις 9 π.μ., κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Μανώλη Βαρδαβάκη, υποψήφιο βουλευτή, θα περιοδεύσει στη Λαϊκή αγορά Ελευσίνας
Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, στις 10 π.μ., κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Δήμο Κουμπούρη, υποψήφιο βουλευτή, θα επισκεφθεί το ΤΙΤΑΝ Ελευσίνας.
Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη Γυναικών στο Εργατικό Κέντρο Μεγάρων θα μιλήσει η υποψήφια βουλευτής Σίσση Χοροζάνη
Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη Ιδιωτικών Υπαλλήλων, στα Γραφεία του ΚΚΕ, στην Ελευσίνα, θα μιλήσει ο υποψήφιος βουλευτής Παντελής Παπαβασιλείου.

...εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο για την κλιματική αλλαγή....

...εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο για την κλιματική αλλαγή διοργανώνεται με κύριο σύμμαχο το διαδίκτυο!... δυστυχώς η χώρα μας εμφανίζεται τελευταία στην λίστα των συμμετοχών...


SEPTEMBER 21ST GLOBAL WAKE-UP CALL

On September 21, we’re getting together in public places all round the world for "wake-up call" flashmob eventspressing our leaders to take action on climate.

η νέα Πρόοδος αυτής της εβδομάδας

διαβάστε περισσότερα στο:
http://neaproodos.blogspot.com/