O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

ενημέρωση για τις διαπραγματεύσεις για το κλίμα

ευχαριστήριο απο τον 'Κούρο'


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η εθελοντική ομάδα Μεγάρων του Α.Ο. ΚΟΥΡΟΣ, με την ευκαιρία της λήξης του έτους που διανύουμε, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει:

- τον Δήμο Μεγάρων και την Νομαρχία Δυτικής Αττικής, για την οικονομική και υλική υποστήριξη

- την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, το Δασαρχείο Μεγάρων και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεγάρων για την άψογη συνεργασία

- την εταιρία "Αφοί Στεργίου ΕΠΕ" για την συμβολή της στα έξοδα κίνησης του πυροσβεστικού οχήματος του ομίλου

- τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης για την προβολή του έργου και των δράσεών μας

- τους συλλόγους και φορείς της πόλης μας με τους οποίους συνεργαστήκαμε προς επίτευξη κοινών σκοπών μας

- και φυσικά τον ευεργέτη μας κύριο Νικόλαο Στρατουδάκη, για την δωρεά του πυροσβεστικού οχήματος.

- Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές μας, αλλά και όλους εσάς, τους συμπολίτες μας, που συμπαραστάθηκαν ηθικά και πρακτικά στο έργο μας.

Με την πίστη ότι του χρόνου θα είμαστε περισσότερο δημιουργικοί και αποτελεσματικοί, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας ως εθελοντές στην ευρύτερη κοινωνία των Μεγάρων και προσδοκώντας μια ποιότητα ζωής αντάξια της ιστορικής πόλης μας, ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο υγεία και πνευματική προκοπή.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

Το Δ.Σ.

απο την 'Διαρκή Κίνηση" Χαιδαρίου


ΜΟΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ
Η μάχη με το χρόνο και τη φθορά υπονομεύεται από την αδιαφορία της πολιτείας και τις επιλογές της εποχής...ο ρυθμός συντήρησης δυστυχώς είναι πιο αργός από το ρυθμό ''κατάρρευσης''.

ΔΙΑΡΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗ

απο το solon.org.gr

απο το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ «ΚΑΜΠΕΡΟΣ Α.Ε.».

απο τον βουλευτή κ.Οικονόμου

δελτίο τύπου:

Ο Βουλευτής Αττικής του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, Βασίλης Οικονόμου, εκπροσώπησε την χώρα μας και το Ελληνικό Κοινοβούλιο στην Διάσκεψη με θέμα «Μετανάστευση και Βία κατά των γυναικών στην Ευρώπη» που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης (IPU) και της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (PACE) στο Γαλλικό Κοινοβούλιο στο Παρίσι στις 10 έως 12 Δεκεμβρίου.

ερωτήσεις στην Βουλή:

Απώλεια εσόδων για το Δημόσιο από μη είσπραξη ΦΠΑ από Στρατιωτικά Πρατήρια και ΚΨΜ παρόλο που στην τελική τιμή διάθεσης των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται και ο ΦΠΑ.

Τα περιβαλλοντικά προβλήματα στον κόλπο της Ελευσίνας συνεχίζονται παρά τον χαρακτηρισμό του ως ευαίσθητη περιοχή από την Ευρωπαϊκή Ένωση

με ευαισθησία....