O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

να υποστηριχθεί η ιδέα για την ίδρυση κοινωνικού παντοπωλείου στα Μέγαρα!


Πρόσφατα το megarapress "έριξε" την ιδέα για την δημιουργία ενός κοινωνικού παντοπωλείου στα Μέγαρα. Μια ιδέα που θα πρέπει να υποστηριχθεί άμεσα!

Οι εποχές δύσκολες. Οι συνθήκες εφιαλτικές για αρκετούς γύρω μας.

Η αλληλεγγύη ο δρόμος για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε. Μα και ο τρόπος για να καταλάβουμε, να συνειδητοποιήσουμε, να συναισθανθούμε. Ο δρόμος και της αυτογνωσίας δηλαδή.

δείτε επίσης:

ιδέες για τη δημιουργία και λειτουργία του: http://mazi.ierapetra.gr



Γνωρίζοντας τον ..."ΚΟΥΡΟ"!


Χίλια και ένα ΜΠΡΑΒΟ στο Δημοτικό Θέατρο Μεγάρων

Πρεμιέρα για την θεατρική παράσταση "Χίλιες και Μια Νύχτες" σε Θεατρική μεταφορά: Δημήτρη Β. Σεϊντάνη και Σκηνοθεσία: Σοφίας Κάρκα Πολυχρονάκη είχαμε χθες το απόγευμα στο Στρατουδάκειο.
Πρόκειται για μία τρίωρη παράσταση με εξαιρετική σκηνοθεσία, κείμενα, κοστούμια, μουσική, φωτισμό & ήχο κλπ, και εκπληκτικές ερμηνείες από τα μέλη της παιδικής και εφηβικής σκηνής του Δημοτικού Θεάτρου Μεγάρων.
Μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε!
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές του έργου!

ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΤΥΠΟΣ...

"Για όλους εμάς κάθε ένα αδέσποτο που γλυτώνει από το δρόμο, από την κακοποίηση, από την ευθανασία, είναι μια μικρή νίκη που μας πεισμώνει ώστε να συνεχίσουμε τον αγώνα, μέχρι ο άνθρωπος να γίνει ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, σε μια κοινωνία δίκαιη και ανθρώπινη που τα ζώα συντροφιάς θα έχουν τη θέση που τους αξίζει και θα αποτελούν μέρος του πολιτισμού της."

"Άποψη" 29/12/2011, σελ.15