O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010

Η αδιαφορία και η ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο...


Είναι γνωστά τα προβλήματα με την λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού στα Μέγαρα. Ένα από αυτά ήρθε στο φως της δημοσιότητας πρόσφατα, με το ρεπορτάζ της ΠΝΟΗΣ.


Η καλή, επαρκής και καθολική λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού δεν είναι μόνον θέμα πολιτισμού για την πόλη μας. Είναι ζήτημα ποιότητας ζωής για τους κατοίκους της. Εδώ δεν χωράνε συμβιβασμοί.

Ο βιολογικός καθαρισμός πρέπει να λειτουργήσει απρόσκοπτα. Όλοι οι κάτοικοι θα πρέπει να υποχρεωθούν να συνδεθούν με το δίκτυο.

Η δημοτική αρχή έχει την ευθύνη να εξασφαλίσει τα αυτονόητα για τα Μέγαρα!Εκδήλωσεις/Πρόσκληση για το Όρος Αιγάλεω-Ποικίλο και τη Λίμνη ΚουμουνδούρουΕρωτήσεις στην Βουλή του Ανεξάρτητου Βουλευτή Αττικής Βασίλη Οικονόμου

Θέσπιση εισοδηματικών κριτηρίων για την καταβολή του πολυτεκνικού επιδόματος

δελτίο τύπου του κ.Βορίδη

"Αδικαιολόγητη επέμβαση των ΜΑΤ στο Οβριόκαστρο Κερατέας"

ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ

Ημερομηνία: Τετάρτη, 15 Δεκέμβριος 2010, 15:53

Από τις 7 Μαίου 2010 ξεκίνησε το αίτημα της άρσης της βουλευτικής ασυλίας στοwww.gopetition.com και σήμερα, μετά και τη δική σας υπογραφή, είμαστε κοντά στις 55.000.
Το αίτημά μας - το αίτημα όλων των Ελλήνων - βρίσκεται σήμερα στην 5η θέση ανάμεσα στα χιλιάδες αιτήματα δεκάδων χωρών που φιλοξενεί το www.gopetition.com.
Θέλουμε να δυναμώσουμε τη φωνή μας όσο γίνεται περισσότερο ώστε να μας ακούσουν όλοι αυτοί που ψηφίσαμε ή δεν ψηφίσαμε και να μην έχουν άλλη επιλογή από το να ικανοποιήσουν το κοινό αισθημα, την κοινή επιθυμία για ισότητα, ισονομία και πραγματική δημοκρατία... αυτή την δημοκρατία που ΔΕΝ γνωρίσαμε... μόνο διαβάσαμε γι αυτή.
Εσείς που υπογράψατε και πιστέψατε σ αυτό το αίτημα... διαδώστε το, βοηθείστε να υπογράψουν αυτοί που δεν έχουν και τόσο καλή σχέση με τους υπολογιστές και το ίντερνετ. Οσοι δεν έχουν email μπορούν να ανοίξουν ένα προσωρινό στοhttp://10minutemail.com/, ώστε να μπορέσουν να υπογράψουν. Αν κάθε ένας από μας βοηθήσει να προστεθούν τέσσερις υπογραφές, θα είμαστε πολύ κοντά στις 200.000. Μετά θα είναι πολύ εύκολο να φτάσουμε στις 500.000 και ποιος ξέρει.... ίσως το αίτημα των Ελλήνων καταφέρει να επιδοθεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων με πάνω από 1.000.000 υπογραφές. Δεν είναι εύκολο να αγνοηθεί ένας τέτοιος αριθμός!
Αν είμαστε όλοι μαζί... η Ελλάδα θα τα καταφέρει. υπογράφουμε εδώ

η συντάκτρια/δημιουργός του αιτήματος
Ζωή Παούρη

υγ1. Είμαι πάντα στη διάθεσή σας να απαντήσω

ΕΥΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - Συναυλία της Ε. Ρεμπούτσικα & Π Καλαντζόπουλου

Οι Γιατροί του Κόσμου και οι atenistas διοργανώνουν την Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους για τα παιδιά που βιώνουν την οικονομική κρίση.

Αθήνα μια πόλη σε Ανθρωπιστική Κρίση.
Οι Γιατροί του Κόσμου και οι atenistas διοργανώνουν την Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους για τα παιδιά που βιώνουν την οικονομική κρίση.
Αυτή τη φορά το Δέντρο μας θα δημιουργηθεί από κουτιά Γάλα που θα θα φέρουμε όλοι μαζί μας. Για κάποια παιδιά αυτά τα Χριστούγεννα ένα κουτί γάλα είναι το καλύτερο δώρο.!!! Στόχος μας αυτές τις μέρες κανένα παιδί χωρίς ένα ζεστό ποτήρι Γάλα
• Επίσης πέρα από το γάλα φέρτε: μακαρόνια, ρύζια, όσπρια για τις ανάγκες των Γιατρών του Κόσμου.
Σας περιμένουμε όλους!
Παρασκευή 17/12 στις 20.00 στην Πλατεία Κοραή (Μετρό Πανεπιστήμιο)

Στείλτε το μήνυμα παντού. Κατεβάστε και τυπώστε την αφίσα.

http://www.atenistas.gr/wp-content/uploads/2010/12/giatroikosmou.pdf

http://www.mdmgreece.gr/attachments/108_giatroikosmou.pdf