O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Βιωσιμότητα των υπαίθριων χώρων στην Πόλη

η Ορνιθολογική συμμετέχει, και σας προσκαλεί, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα: «Βιωσιμότητα των υπαίθριων χώρων στην Πόλη», υποστηρίζοντας το Κέντρο Αναπτυξιακών Μελετών PRISMA στο πλαίσιο του Διακρατικού ‘Εργου: «ASPIS – Αξιολόγηση της βιωσιμότητας των Δημόσιων Χώρων».

Σας υπενθυμίζουμε επίσης, ότι στην ενότητα: Χρήση ελεύθερων χώρων και συμμετοχή των πολιτών, ώρες 12.30μμ - 2.00μμ, η Ορνιθολογική θα πραγματοποιήσει παρουσίαση με θέμα: "Αδόμητοι - πράσινοι χώροι στο αστικό περιβάλλον: προνομιακό πεδίο ανάπτυξης εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων".

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011, ώρα 9.30πμ - 3.30μμ στο Ινστιτούτο Θερβάντες, Μητροπόλεως 23, Αθήνα.





Εμπορικός Σύλλογος Μεγάρων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Μεγάρων, σε συνεργασία με το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου (Κ.Α.ΕΛ.Ε.) της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (Ε.Σ.Ε.Ε.), διοργανώνει σειρά Επιμορφωτικών Προγραμμάτων με εισηγητές που εκτός από τα Ακαδημαϊκά τους προσόντα, διαθέτουν και επαγγελματική εμπειρία σε θέματα που ενδιαφέρουν τους εμπόρους.

Τα επιμορφωτικά Προγράμματα γίνονται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στην περιοχή μας.

Υλοποιούμε Επιμορφωτικό Πρόγραμμα με τίτλο:


«ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ -ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ».


Το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα θα διενεργηθεί στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Μεγάρων, δ/νση Αγ. Παρασκευής 30 Μέγαρα, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από 28/02/2011 έως 21/03/2011 και ώρα από 16:00 έως 20:00.



Δηλώσεις συμμετοχής θα δεχόμαστε στο τηλέφωνο: 22960 24480


Θα κρατηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.



* Όσοι παρακολουθήσουν το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα, θα παραλάβουν Βεβαίωση συμμετοχής τους, σαν αποδεικτικό στοιχείο γνώσης του θέματος που αναπτύχθηκε.




Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Μεγάρων

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ!



Υπόδειγμα περιβαλλοντικής ευαισθησίας ο 71ετών φίλος του Βουρκαρίου

Υ.Σ: Όπως μας ενημέρωσαν, την περασμένη Τετάρτη 16/02/11 ο κυρ Ηλίας εισήχθη στο νοσοκομείο όπου και του τοποθετήθηκε βηματοδότης. Η επέμβαση ήταν απολύτως επιτυχής και τώρα είναι πολύ καλά στην υγεία του. Του ευχόμαστε λοιπόν όλοι από την καρδιά μας περαστικά!

Πρόσκληση σε εκδήλωση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού

Πρόσκληση Αποκριάτικης Χοροεσπερίδας - ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΖΑΧΟΥΛΗΣ» ΜΕΓΑΡΩΝ