O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

στιγμιότυπο απο τον υγροβιότοπο του Βουρκαρίου

τα νέα της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας


διαβάστε τα νέα μας κάνοντας κλικ στην εικόνα!

αδικη μεταχειριση εθελοντη διασωστη

αγαπητοί φίλοι!πριν λίγο καιρό γνςρίστικα με τον Γιώργο το Ρουμελιώτη πρόεδρο της <<ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ>>.Εθελοντής διασώστης και πυροσβέστης!Υπηρετεί στην αεροπορία στα Ανς Λιόσια στην ΚΟΜΑΚ.Πρίν λιγεσ μέρεσ του ήρθε μετάθεση για την Τανάγρα,όπου εκεί η ιδικότητά του δεν έχει θέση για να υπηρετήσει!μάλον έπεσε θύμα κάποιου ηλίθιου στις μεταθέσεις της Αεροπορίας!Καλώ όλους τους εθελοντές να τον στηρίξουμε και να φωνάξουμε για την άδικη μεταχείρησή του!Οι εθελοντές του ΕΚΠΑΖ στην Πελοπόννησο τον στηρίζουμε και τηα φωνάζουμε μέχρι να δικαιωθεί!καλούμε όλα τα mme να τον στηρίξουν!
ΟΧΙ ΑΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ!

--
Με εκτίμηση
Γιά τό ΕΚΠΑΖ Πελοποννήσου
Πέτρος Καπερναράκος

http://sites.google.com/site/ekpazpeloponnesou/

αξίζει να το δείτε!



O ευρωβουλευτής Ντανιέλ Κόν-Μπεντίτ εκφράζεται έντονα γιά την οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα.

Μαθητές της Ελευσίνας: «Προσπαθώ να μην καταλήξω άνεργη». Μία εργασία αποτυπώνει το αδιέξοδο


Είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι οι όροι ζωής όλων μας, καθημερινά, χειροτερεύουν. Για αυτό φροντίζουν, επίσης καθημερινά, οι διεθνής οργανισμοί (Ε.Ε.-ΔΝΤ) αλλά και η κυβέρνηση με όποιο τρόπο μπορούν. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φανεί αυτή η επιδείνωση. Από τον τρόπο που συζητάει ο κόσμος πλέον, από την αύξηση της ανεργίας, την μείωση των μισθών, από την πτώση του εμπορικού τζίρου κ.ο.κ. Υπάρχουν και μερικοί άλλοι που είναι πιο εύγλωττοι και πραγματικά σε αφήνουν άφωνο όταν εκδηλώνονται. Ένας από αυτούς φάνηκε από τα γραπτά των μαθητών ενός τμήματος της Β’ Λυκείου από ένα γενικό λύκειο της Ελευσίνας. Στο μάθημα των αγγλικών ζητήθηκε από 23 μαθητές να γράψουν μερικές προτάσεις για το τι προβλήματα αντιμετωπίζουν στη ζωή τους. Συνολικά, οι γραπτές τους απαντήσεις εντυπωσιάζουν, αφού η πλειοψηφία των μαθητών θεώρησε ότι τα βασικότερα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν είναι η ανεργία, οι σπουδές και η εργασιακή ανασφάλεια. Ακόμα συγκλονίζουν οι αναφορές στην οικογένειά τους και την άσχημη οικονομική κατάσταση που βιώνουν.

περισσότερα εδώ

Η Autonomia EXPO ετοιμάστηκε για τις 28, 29 και 30 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

Η Autonomia EXPO http://www.autonomiaexpo.org/ είναι η μεγαλύτερη έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών για την αναπηρία, την αποκατάσταση, την ειδική αγωγή, την ανεξάρτητη διαβίωση και τις προσαρμοσμένες τεχνολογίες και είναι έτοιμη για να ανοίξει την πόρτα της στις 28, 29 και 30 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου από τις 10 π.μ. έως τις 9 μ.μ.

ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ