O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Στο Σύνταγμα με Μοτοπορεία διαμαρτυρίας

Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας οργανώνουν το Σάββατο 15/9/2012 την 44η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής.

Στην πρώτη συγκέντρωση στο Σύνταγμα μετά το καλοκαίρι οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας θα είναι εκεί. Όπως κάθε φορά για να δώσουμε ένα βροντερό ειρηνικό παρόν στην πλατεία Συντάγματος, για να καταγγείλουμε τις πολιτικές των Μνημονίων αλλά και όλους αυτούς που οδήγησαν και συνεχίζουν να οδηγούν την χώρα μας στην απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και τους Έλληνες στην οικονομική εξαθλίωση.

Υπενθυμίζουμε σε όλους πως είμαστε πάντα εδώ, ενωμένοι και αποφασισμένοι στο πλευρό όλων όσων αγωνίζονται για ένα καλύτερο μέλλον. Οι κομματικοί διαχωρισμοί που τόσα χρόνια σκόπιμα μας επιβλήθηκαν δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας. Θέλουμε επιτέλους να αποφασίζουμε εμείς για το μέλλον μας!

Θα συγκεντρωθούμε στις 18:00 στο πάρκινγκ του Σ.Ε.Φ. (Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας) και θα αναχωρήσουμε στις 18:30.

Είναι απαραίτητο όλοι μας να έχουμε μαζί μας άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας και κράνη (στο κεφάλι όχι στον αγκώνα). Ότι δηλαδή θα έπρεπε να έχουμε σε έναν τυπικό έλεγχο.