O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

περιμένουμε απο τον δήμο να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του για έργα στο Βουρκάρι!


Το Υπουργείο έχει δεσμευτεί πρόσφατα με ανακοινώσεις του για την λήψη μέτρων προστασίας του υδροβιότοπου του Βουρκαρίου, στα πλαίσια του προγράμματος "αθήνα -αττική". Καιρός είναι και ο δήμος να δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για το Βουρκάρι. Έστω υλοποιώντας αποφάσεις που το δημοτικό συμβούλιο έχει λάβει εδώ και ένα χρόνο!
Να θυμίσουμε ότι ο Δήμος, εδώ και ένα χρόνο, έχει λάβει απόφαση για την κατασκευή προφυλακτικής ξύλινης περίφραξης και παρατηρητηρίων πουλιών στην περιοχή. Θα υλοποιήσει άμεσα τις αποφάσεις και εξαγγελίες του;

ένα νέο ιστολόγιο για τα Μέγαρα...


Εδώ και λίγο καιρό προστέθηκε στην ιντερνετική συντροφιά των Μεγάρων και άλλο ένα ιστολόγιο, με τον ελπιδοφόρο υπότιτλο "ενημερώνουμε τον πολίτη - ελέγχουμε την εξουσία - καταγγέλλουμε την διαφθορά".
Ευχόμαστε στους συμπολίτες μας μακροημέρευση και ένα όμορφο ταξίδι στον απέραντο κόσμο του διαδικτύου. Οι παραπάνω επιδιώξεις σας είναι και δικοί μας στόχοι! Η επιτυχία σας θα είναι επιτυχία όλων μας!
θα βρείτε το ιστολόγιο στο http://stilpon.blogspot.com/

το "σχολείο αισθητικής" στα Μέγαρα!


Το ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ εξέθεσε δείγματα του έργου του στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου ¨Ο ΘΕΟΓΝΙΣ¨ από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου
περισσότερα εδώ

για το Βουρκάρι...

μια επιστολή...

Σας αποστέλλω άρθρο μου για ανάρτηση στο ιστολόγιό σας

Ευχαριστώ DIMITRIOS PLATARAS

The Geopolitics of Greece