O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Επιβεβλημένα τα έργα αναστήλωσης στο "Τείχος των Μεγάρων"


να σταματήσει η κοροιδία με τα διόδια επιτέλους!

Προς τους κ.κ. υπουργούς Υποδομών και προστασίας του Πολίτη

Αξιότιμοι κύριοι

Από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο πληροφορούμαι ότι είναι στις προθέσεις σας ,λόγω της διόγκωσης του κινήματος δεν πληρώνω, δεν πληρώνω διόδια κλπ, να προστατεύσετε τα έσοδα των ποικιλώνυμων Εταιρειών οδών ( Ιόνια ,Αττική ,Ολυμπία, κλπ ), με την συνδρομή οργάνων της Αστυνομίας. Στα πλαίσια της ισονομίας και ισοπολιτείας που επιτάσσει το σύνταγμα, παρακαλώ να τύχω τόσο εγώ όσο και όλοι οι άλλοι συνάδελφοι των αυτών ευεργετημάτων που αποφασίσετε. Τυγχάνω ιδιοκτήτης επιχείρησης η οποία λόγω παλαιότητας δεν είναι δυνατόν με της σημερινές συνθήκες να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τους πολίτες πελάτες. Επειδή δεν μπορώ και δεν θέλω να χρησιμοποιήσω ίδια κεφάλαια για τον εκσυγχρονισμό της, παίρνοντας παράδειγμα δικές σας αποφάσεις ,εν προκειμένω για την κατασκευή και συντήρηση αυτοκινητοδρόμων, και έχοντας υπόψη μου το καθεστώς ισονομίας που πρέπει να απολαμβάνει κάθε Έλλην πολίτης και κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα, αποφάσισα το εξής. Κάθε πολίτης πελάτης που έρχεται στην επιχείρησή μου, να σημειώσω εδώ ότι έχει το δικαίωμα και άλλης επιλογής, τον εξυπηρετώ τιμολογώντας της υπηρεσίες μου υπέρμετρα είναι αλήθεια, όχι όμως με σκοπό μόνο το κέρδος, αλλά εξηγώντας του ότι με τα επιπλέον χρήματα που πληρώνει, θα εκσυγχρονίσω την επιχείρησή μου ,ούτως ώστε στο μέλλον να παρέχω υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Σε όσους αρνούνται η δυστροπούν να πληρώσουν, τους κλείνω εντός και δεν τους επιτρέπω να εξέλθουν εάν δεν πληρώσουν το απαιτούμενο τίμημα η να μου παρέχουν τα προσωπικά τους δεδομένα ούτως ώστε να ασκήσω τα ένδικα μέσα που μου παρέχει ( όπως και στις ανωτέρω εταιρείες βεβαίως ) ο νόμος.

Επειδή αξιότιμοι κύριοι υπουργοί, όλο και περισσότεροι τελευταίως πολίτες αγανακτούν και εξ αιτίας των δυσβάσταχτων άλλων αντιλαϊκών μέτρων ( κατά δήλωση και του ίδιου του πρωθυπουργού ) που λάβατε, παρατηρούνται φαινόμενα αυτοδικίας. Δεν τους αρκεί που δεν καταβάλουν το αιτούμενο τίμημα ( χαράτσι είναι αλήθεια ), χάνοντας το δημόσιο έσοδα από μη καταβολή Φ.Π.Α , προβαίνουν και σε έκνομες πράξεις φθοράς των εγκαταστάσεών μου προκειμένου να εξέλθουν.

Προκειμένου λοιπόν να προστατεύσετε, από τα κινήματα του τύπου δεν πληρώνω, τα δημόσια έσοδα και την επιχειρηματικότητα που είναι η κορωνίδα της πολιτικής σας και αναγκαία προϋπόθεση για να εξέλθει η χώρα απ' την κρίση, ζητώ και πάλι την αυτή προστασία και υποστήριξη έναντι αυτών που αντιστρατεύονται τον εκσυγχρονισμό της προσφιλούς μας πατρίδος!

Μετά τιμής και εκτίμησης για το εθνικό έργο που επιτελείτε

ΒΑΓΓ. ΣΤΑΜ.

http://mpefkogaia.blogspot.com/

επιστολή του Ν.Νικόλιζα

Η δύναμη των blogs κύριε δήμαρχε πηγάζει από όλους εκείνους που τα διαβάζουν…