O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Πουλήθηκαν τα Γεράνεια σε συμφέροντα ''πράσινης ενέργειας"

Αναδημοσιεύουμε την ανάρτηση του blog του Λουτρακίου, που θα πρέπει να διαψευστεί από επίσημα χείλη. Περιμένουμε την αντίδραση του δήμου Μεγαρέων και της Περιφέρειας. Το θέμα που εγείρεται είναι τεράστιο!
Ανάλογη δημοσίευση έγινε και απο το megarapress.blogspot.com, που σταθερά δείχνει την ευαισθησία του σε περιβαλλοντικά ζητήματα.


Από διάφορες πηγές φτάνουν στα αυτιά μας πληροφορίες για τελική έγκριση αδειών αιολικών και φωτοβολταικών πάρκων στα Γεράνεια όρη!

Ελπίζουμε ότι σύσσωμο το σώμα των εκλεγμένων του τόπου μαζί με την νέα δημοτική αρχή όπως και όλοι οι φορείς που ασχολούνται με τον τουρισμό και φυσικά οι περιβαντολογικοί συλλόγοι θα αντιδράσουν σφοδρά σε ένα τέτοιο καταστροφικό ενδεχόμενο που θα αλιώσει μια για πάντα τον ορεινό όγκο των Γερανείων επειδή κάποιοι είχαν το χρήμα και τις πολιτικές γνωριμίες για να πάρουν τις άδειες και να επωφεληθούν χρηματικώς..
Αν θέλουν κάποιοι να οικονομήσουν εις βάρος του όρους των Γερανείων που άρχισε πρόσφατα να αναγεννάται ύστερα από τις καταστροφικές φωτιές του 1986 και του 1998 να ξέρουν ότι θα μας βρούν μπροστά τους!
απο το
http://loutrakiblog.blogspot.com

Πουλήθηκαν τα Γεράνεια σε συμφέροντα ''πράσινης ενέργειας"

Η "Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία" για τους μικρούς της φίλους

απο το STOP CARTEL

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ:

δελτίο τύπου - ΠΑΜΕ Θριάσιου

δελτίο τύπου του κ.Οικονόμου