O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Ο τοπικός τύπος για την εκδήλωση του "Φορέα" στη Νέα Πέραμο






H Δέλτα εναντίον της Greenpeace για τον Οδηγό Καταναλωτών για τα μεταλλαγμένα στα ζωικά προϊόντα

Η ΔΕΛΤΑ κινήθηκε νομικά κατά της Greenpeace με διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων, ζητώντας την απόσυρση του Οδηγού Καταναλωτών για τα μεταλλαγμένα στα ζωικά προϊόντα. Για ποιο λόγο; Μάλλον δεν έμεινε ευχαριστημένη από τις ίδιες τις απαντήσεις της.


Στην πρόσφατη έκδοση του Οδηγού Καταναλωτών για τα μεταλλαγμένα στα ζωικά προϊόντα (Α’ εξάμηνο 2011), η ΔΕΛΤΑ προσκόμισε τις απαραίτητες γραπτές εγγυήσεις και αναλύσεις για τη μη χρήση μεταλλαγμένων στις ζωοτροφές,ωστόσο ενώ είχε δεσμευτεί πως θα έχει σήμανση στη συσκευασία του τελικού της προϊόντος από το Μάιο του 2010, μέχρι και σήμερα δεν το έχει πράξει. Η σήμανση είναι ο μόνος τρόπος να μπορούν οι καταναλωτές να γνωρίζουν τι τρώνε.

Ανάλογα με την απόφαση του δικαστηρίου ο Οδηγός Καταναλωτών μπορεί να αποσυρθεί και να αποτελεί σύντομα συλλεκτική έκδοση. Για το λόγο αυτό κατεβάστε,διαδώστε και προωθήστε την τρέχουσα έκδοση τ

ου Οδηγού. Ξεκινήστε τώρα!


odigos_katanaloton_2011a