Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

Ρεπορτάζ από την εθελοντική αιμοδοσία του "ΚΟΥΡΟΥ"

Με αρκετά ικανοποιητική συμμετοχή (περίπου 50 άτομα), αλλά και συγκέντρωση φιαλών αίματος (συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 40 φιάλες!) πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων την Κυριακή 6 Νοεμβρίου εθελοντική αιμοδοσία με πρωτοβουλία της "Εθελοντικής Ομάδας Μεγάρων - Α.Ο. Κούρος" και τη συνεργασία του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου "Άγιος Σάββας".
Από τις 9.00 το πρωϊ και μέχρι τις 1.00 το μεσημέρι συμπολίτισσες και συμπολίτες μας επισκέπτονταν το Κέντρο Υγείας Μεγάρων ανταποκρινόμενοι και πάλι στο κάλεσμα του γνωστού για την προσφορά του στην τοπική κοινωνία μας συλλόγου εθελοντισμού.
Στις πολύ δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας τόσο αυτές οι πράξεις αλτρουϊσμού και ανιδιοτελούς κοινωνικής προσφοράς προς το συνάνθρωπο από ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας όσο και το πολύμορφο και ουσιαστικό έργο των εθελοντών του Κούρου μας γεμίζουν εκτός από υπερηφάνεια και αισιοδοξία πως όλοι μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε πρώτα οι ίδιοι με το παράδειγμά μας ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.
Μπράβο σε όλους!
δελτίο τύπου του Δήμου ΜεγαρέωνΔελτίο Τύπου πολιτικής κίνησης Ελεύθεροι Πολίτες