O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Νομάρχες-δήμαρχοι: φεύγουν και χρεώνουν εκατομμύρια...

O νομάρχης Δυτικής Αττικής Αριστείδης Αρκουδάρης δημοπρατεί την ανέγερση «Διοικητηρίου» εμβαδού 11.326 τετραγωνικών μέτρων, προϋπολογισμού 42 εκατ. ευρώ, προκειμένου να στεγάσει τις υπηρεσίες της νομαρχίας, η οποία, ως γνωστόν, θα καταργηθεί στο τέλος του έτους μετά την ισχύ του «Καλλικράτη».

Ο νομάρχης Λέσβου Παύλος Βογιατζής αναζητεί δάνειο ύψους 1,5 εκατ. ευρώ για να αναχρηματοδοτήσει τις δανειακές ανάγκες των Lesvoshop, η διαχείριση των οποίων έχει χαρακτηριστεί σκάνδαλο.

Δεκάδες δήμαρχοι, όπως έχει παραδεχθεί ο αρμόδιος υφυπουργός ΕσωτερικώνΓιώργος Ντόλιος, σπεύδουν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή στις ιδιωτικές τράπεζες ώστε να κλείσουν άρον- άρον «μαύρες τρύπες» ή να χρηματοδοτήσουν αμφιβόλου αποτελεσματικότητας έργα εν όψει της διοικητικής μεταρρύθμισης.

περισσ
ότερα στο
http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=6351


...στα διάφορα δημοσιεύματα ( που τον τελευταίο καιρό πυκνώνουν) εξέδωσε απάντηση και η Νομαρχία....η απάντηση δεν έμεινε ομως αναπάντητη!...

διαβάστε στο:
http://www.atticafreepress.gr/2010/04/16/9455/