O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

το megarapress γιορτάζει τα πρώτα γενέθλιά του....

απο την ανάρτηση του megarapress:

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΑΣ!
Για τα πρώτα γενέθλια του μπλόγκ των Μεγάρων όλες μας τις ευχές! ...ο ιστότοπος του megarapress στον ένα χρόνο της παρουσίας του έχει προσφέρει πολλά στην υπόθεση της προβολής των προβλημάτων της περιοχής και έχει αποδείξει με τον πιο όμορφο τρόπο ότι η ηλεκτρονική ενημέρωση μπορεί να συμβάλλει με τον πιο θετικό τρόπο στον έλεγχο της κάθε εξουσίας ....σας ευχόμαστε από καρδιάς κάθε επιτυχία στην προσπάθειά σας να γίνουν τα Μέγαρα μια πιο όμορφη ζωντανή και περιβαλλοντικά πιο όμορφη πόλη...μια πόλη που όλοι μας ονειρευόμαστε...όλες μας τις ευχές!
vourkari.blogspot.com
Megara Press: Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές. Η δική σας ιδέα να δημιουργήσετε μια διαδικτυακή φωνή και η προσπάθεια σας να σώσετε το Βουρκάρι μάς έδωσε ώθηση να φτιάξουμε το megara press.

πρόσκληση απο την Μάνδρα



Όχι στην απόσυρση του βίντεο του διεθνούς φήμης σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά

απο Spiros Sidiropoulos



Όχι στην απόσυρση του βίντεο του διεθνούς φήμης σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά, που προβάλλεται (για λίγο ακόμα!) στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης και που εμφανίζει χριστιανούς να καταστρέφουν τον Παρθενώνα.
Εμείς, ενεργά μέλη της Κοινωνίας των Πολιτών, διαμαρτυρόμαστε για την επαίσχυντη αυτή απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού και των υπεύθυνων του Μουσείου της Ακρόπολης, που υπέκυψαν για ακόμα μια φορά στις πιέσεις των Θεοκρατών.
Η κατάσταση αυτή ΔΕΝ μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Πέρα από την υγεία μας, το περιβάλλον μας και το οικονομικό μας, έχουμε να υπερασπιστούμε και έναν πολιτισμό που βάλλεται πανταχόθεν εδώ και αιώνες...
Δράση ΤΩΡΑ! Με πρώτο βήμα τη συνειδητοποίηση της ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ μας, καθώς επίσης και την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ.
Γι αυτό και παρακαλείστε να μην μείνετε μόνο στην απλή συμμετοχή σας εδώ, αλλά να διαδώσετε το group σε όσους περισσότερους φίλους και γνωστούς σας μπορείτε...

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 10.30πμ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ,
ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΥΠ.ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΚΩΣΤΑ ΓΑΒΡΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ.