O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

η παραλία της Βαρέας στην διάθεση των κολυμβητών!

πρόγραμμα παρακολούθησης ποιότητας υδάτων κολύμβησης

για το πρόγραμμα αποκομιδής και ανακύκλωσης μπάζων

για το πρόγραμμα στείρωσης των αδέσποτων ζώων στα Μέγαρα



Μέγαρα 2011: Κραυγές αγωνίας και αγανάκτησης!

"Αιχμή" 24/6/11, σελ.4

Για τα "ρεζιλίκια" στο Δημοτικό Συμβούλιο...

Εφημερίδα "Ενημέρωση": "...Η πολιτική αντιπαράθεση έγινε προσωπική και εξελίχθηκε σε κοσμητικές εκφράσεις που μας γυρίζουν πολλές δεκαετίες πίσω... Φτάνει πια! Δώστε ελπίδα και προοπτική. Κλείστε το παράθυρο στις σειρήνες της εξουσίας. Τολμήστε να ξεπεράσετε αυτές τις καταστάσεις και να βγείτε μπροστά από το μίζερο παρελθόν και παρόν, με στόχο το μέλλον.
Αν δεν μπορείτε, πηγαίνετε σπίτι σας. Μεγαλύτερη υπηρεσία θα προσφέρετε στον τόπο!"



Εφημερίδα "Άποψη": "...Ο πολιτικός λόγος, οι τοποθετήσεις με άποψη επί του θέματος που συζητείται, έχουν αντικατασταθεί από αοριστολογίες και υπεκφυγές, από βαριές εκφράσεις, ακόμη και ευθείς υπαινιγμούς για την ηθική των αιρετών. Κατηγορίες και απειλές προσφυγής στη δικαιοσύνη για αποκατάσταση, τείνουν να γίνουν 'καραμέλα' που απειλεί να μας σταθεί στο λαιμό και να μας πνίξει.
Η εξαιρετικά κρίσιμη περίοδος που διανύουμε δεν μας αφήνει περιθώρια για τέτοια πισωγυρίσματα, για περαιτέρω χαμήλωμα του πήχη.
Σε ότι αφορά στα τοπικά μας είμαστε πολύ κοντά στο να γυρίσουμε την πλάτη ΣΕ ΟΛΟΥΣ, σε αυτούς που προκαλούν, σε εκείνους που εμπλέκονται, σε όλους όσοι το ανέχονται ή ακόμη χειρότερο το επικροτούν."

"Άποψη" 30/6/11, σελ.2

200 στειρώσεις αδέσποτων με πρωτοβουλία της Φιλοζωϊκής Μεγάρων & Ν.Περάμου!

"Άποψη" 30/6/11, σελ.15