O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

...απλά...δείτε το...



η ανάρτηση είχε γίνει στο blog της Νέας Περάμου...http://mpefkogaia.blogspot.com/


για καλύτερη λήψη επιλέξτε να το δείτε στο youtube σε μεγάλο μέγεθος

δελτίο τύπου του κ. Β.Οικονόμου...

...σε δελτίο τύπου ο βουλευτής περιφέρειας Αττικής αναφέρεται στο θέμα της κατάργησης καταστημάτων του ΟΤΕ στις περιοχές της Δυτικής Αττικής. Χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αναφέρει:
"...Πως ακριβώς δικαιολογείται το γεγονός ότι τα καταστήματα του ΟΤΕ στο Καπανδρίτι, στον Ασπρόπυργο, στα Βίλια και στη Ν. Πέραμο ετοιμάζονται να κλείσουν (με αυτό της Βάρης να έχει ήδη σταματήσει την λειτουργία του!), ενώ τα έξοδα της εταιρείας αντί να περικόπτονται, αυξάνονται συνεχώς λόγω των τεραστίων και προκλητικών μισθών των υψηλόβαθμων στελεχών της τάξεως των 200.000 ευρώ ετησίως κατά μέσο όρο; Ποια ακριβώς είναι η ασάφεια στην ερώτηση μας που δυσκολεύει τους Υπουργούς να μας απαντήσουν και αυτή την τρίτη φορά που καταθέτουμε παρόμοια ερώτηση χωρίς και πάλι να παίρνουμε ικανοποιητική απάντηση (πέρα φυσικά της δυσκολίας να απαντήσει η κυβέρνηση στο πασιφανές σκάνδαλο);..."

διαβάστε το πλήρες δελτίο τύπου στο:
http://docs.google.com/View?id=dfqvj2pk_225httxvqgn