O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

...πρόσκληση από την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία...


για περισσότερες πληροφορίες στο :

...δεν έχω ακίνητο στο Βουρκάρι, δηλώνει ο κ.Σταμούλης....

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΥ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ

Δεν είναι η πρώτη φορά, που τίθεται δημοσίως, διά του τοπικού τύπου, το παρακάτω ερώτημα. « Ποιοι από τους δημοτικούς συμβούλους, που ψήφισαν ΝΑΙ για την εγκατάσταση και άλλης μιας μονάδας δομικών κ.λ.π. στην ευρύτερη παράκτια περιοχή του υδροβιοτόπου Βουρκαρίου έχουν ακίνητο ιδιοκτησίας τους στην περιοχή αυτή; »

Επειδή είμαι Δημοτικός Σύμβουλος και δεν είναι βέβαια δυνατόν να γνωρίζει ή να θυμάται ο κάθε συμπολίτης, εάν συμμετείχα στην συγκεκριμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και τι ψήφισα (απουσίαζα).

Επειδή πιστεύω στην διαφάνεια η οποία πρέπει να αποδεικνύεται με πράξεις και όχι με λόγια.

Επειδή με το υπόψη δημόσιο ερώτημα σκιές πέφτουν και στο πρόσωπό μου από τους μη γνωρίζοντες, ότι απουσίαζα από τη λήψη της σχετικής απόφασης.

Γι’ αυτό δηλώνω, πως ούτε εγώ, ούτε οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας μου έχουμε ακίνητο ιδιοκτησίας μας στην περιοχή του υδροβιότοπου Βουρκαρίου.

Γρηγόρης Σταμούλης

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής «ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ»

...σώστε το τροπικό δάσος του Αμαζονίου....

Η κυβέρνηση του Περού αντιμετωπίζει με τη βία τις γηγενείς ομάδες που διαμαρτύρονται για την καλπάζουσα ερήμωση του τροπικού δάσους του Αμαζονίου από τις εταιρείες άντλησης πετρελαίου και ξύλευσης.

Το τροπικό δάσος είναι ένας θησαυρός για τον πλανήτη.

Συμπαρασταθείτε στους αγωνιζόμενους ιθαγενείς του Περού υπογράφοντας τη διαμαρτυρία της Avaaz που θα σταλεί στον Πρόεδρο του Περού, Άλαν Γκαρσία, για να σταματήσει η βία και να σωθεί ο Αμαζόνιος:

http://www.avaaz.org/en/peru_stop_violence


απο το http://egialos.blogspot.com/