O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

2η "Μεγάρων γη": Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, 3 - 6 Σεπτεμβρίου 2010

απο τον κ.Οικονόμου

απο την ΒΙΟΖΩ





Πάμε ΔΕΘ, απελευθερώνοντας τους δρόμους!

Δυναμικό και ανεξάρτητο παρόν στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) οργανώνουν οι Επιτροπές Αγώνα Κατοίκων, Πολιτών και Εργαζομένων κατά των Διοδίων, πολλές οργανώσεις και συλλογικότητες, μεταξύ αυτών και η ΒΙΟΖΩ. Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου οργανώνεται μεγάλη πορεία αυτοκινήτων, που θα ξεκινήσει από τα διόδια Αφιδνών και θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη. Σε όλους τους ενδιάμεσους σταθμούς θα ανοιχτούν οι μπάρες και θα διέρχονται τα αυτοκίνητα χωρίς καμία καταβολή διοδίων, απελευθερώνοντας τους δρόμους!

Ελεύθεροι δρόμοι για όλους χωρίς διόδια

Αυτοκινητοπορεία από τα διόδια Αφιδνών στην Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ



Τα εμβόλια και οι αρπαχτές Η1Ν1



Μπόχα αναδύουν τα μισθολόγια φαρμακοβιομηχανιών και οι αποφάσεις των κρατικών υπεύθυνων

ΓΕΝΕΥΗ, 4 Ιουνίου 2010

Σε νέα έρευνα που έγινε από κοινού τους τελευταίους μήνες από τη Βρετανική Ιατρική Εφημερίδα (BMJ) σε συνεργασία με το Γραφείο Ερευνητικής Δημοσιογραφίας στη Βρετανία (ΒIJ), εντοπίστηκαν «διάσημοι» επιδημιολόγοι, καθηγητές πανεπιστημίου ειδικευμένοι στη γρίπη και άλλοι επαΐοντες να έχουν αναλάβει συμβουλευτικό ρόλο στο Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) πάνω από μία δεκαετία ενώ παράλληλα ήταν στα μισθολόγια τεράστιων φαρμακοβιομηχανιών, όπως η «Roche» και «GlaxoSmithKline»! «Τρανταχτά» ονόματα της επιδημιολογίας, όπως οι Δρ. Αμπε Οστερχάους, Καρλ Νίκολσον, Ρενέ Σνάκεν, Ντάνιελ Λάβανσι είναι μέσα στον κατάλογο των ονομάτων.

Στην έρευνα καταγγέλλεται ο ΠΟΥ για αδιαφάνεια ακόμη και Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ



Τα ακραία καιρικά φαινόμενα είναι ανθρώπινα έργα

Η φύση άρχισε να εκδικείται το θρασύ πλάσμα που τη σημάδεψε με τα αδύναμα όπλα του και τόλμησε να την πληγώσει για να κερδίσει χρήματα.

Κάθε λεπτό που περνά είναι μια χαμένη ευκαιρία μεταμέλειας για μια σειρά κακών έργων που αντί να μας αποφέρουν κέρδη, θα μας κοστίσουν πολύ ακριβά. Ίσως ίσως και την ίδια μας την ύπαρξη. Ήρθε η ώρα να σκεφτούμε πιο συνολικά το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πολιτισμός μας: την καταστροφή του φυσικού μας περιβάλλοντος και την υπερεξάντληση των φυσικών πόρων και όχι μόνο σε επίπεδο ενέργειας. Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ



Κλώνοι φρανκενστάιν από τα κύτταρα νεκρών ζώων!

Για να ανταγωνιστεί η Αμερική την Ευρώπη -και το αντίστροφο- και με την πρόφαση της ανάγκης επάρκειας αγαθών προς πώληση, οι έμποροι ζήτησαν ευθέως την αρωγή των εταιρειών βιοτεχνολογίας για την δημιουργία κλωνοποιημένου κρέατος φρανκενστάιν!

Ο στόχος ήταν να ενισχυθεί η παραγωγή ποιοτικού(;) κρέατος στις ΗΠΑ από τα κύτταρα νεκρών ζώων! Την ανακοίνωση μάλιστα έκανε χωρίς κανένα δισταγμό, η ίδια η εταιρεία βιοτεχνολογίας, που πραγματοποίησε την κλωνοποίηση. Νυν υπέρ πάντων η κερδοσκοπία. Μόνο τα έσοδα έχουν σημασία για τις μεγάλες εταιρείες τροφίμων σε Αμερική και Ευρώπη. Δεν τους ενδιαφέρει τί είδους τροφή προσφέρουν στους καταναλωτές, αλλά πόση τροφή. Τους ενδιαφέρει η κατανάλωση να είναι φρενήρης, σχεδόν ακούσια και τα ταμεία τους να γεμίζουν δολάρια και ευρώ. Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ




Για περισσότερες πληροφορίες και ολοκληρωμένη ενημέρωση:

www.biozo.gr

Συν ΒΙΟΖΩ και χείρα κίνει!

«ΒΙΟΖΩ» - Πανελλήνια Ένωση Καταναλωτών "ΒΙΟ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΖΩΗ", ΜακΜίλλαν 10, Πατήσια, 11144 Αθήνα. Τηλ/Φαξ: 210-522 23 23, 697-9734591, Ηλ.Ταχ: email@biozo.org Ιστοσελίδες: www.biozo.gr

Στείλτε την γνώμη σας στην ΒΙΟΖΩ