O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

....βιβλίο για τον Γ.Λιάντρο....

"ΛΙΑΝΤΡΟ ΕΣΥ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ..."

Η εφημερίδα "Νέα Πνοή" και οι εκδόσεις "Μέλλον", με αίσθημα ευθύνης και αγάπης προς ανθρώπους που έχουν τιμήσει την πόλη μας, για μια ακόμα φορά εκδίδει ένα ιστορικό βιβλίο, στα πλαίσια της μεγάλης δημιουργικής εργασίας που κάνει στον χώρο των εκδόσεων.
Αν και το βιβλίο αυτό ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει, αρκετούς μήνες νωρίτερα, λόγω ανελλειμένων υποχρεώσεων δεν το είχαμε καταφέρει να το πραγματοποιήσουμε. Από σήμερα και για όλο τον Αύγουστο θα κυκλοφορεί το βιβλίο σε όλα τα περίπτερα και βιβλιοπωλεία με τίτλο:
"Λιάντρο εσύ καμάρι μου..." και αναφέρεται στην μεγαλειώδη πορεία ενός ξεχωριστού δημάρχου που έγραψε την δική του ιστορία στον τόπο μας, επι 16 ολόκληρα χρόνια.
Στον δήμαρχο που άφησε έντονα τα σημάδια του, ενώ έγινε ακόμα και τραγούδι "Λιάντρο εσύ καμάρι μου, να ζήσεις παλικάρι μου"
Το βιβλίο περιέχει ανέκδοτες φωτογραφίες από την μεγάλη πορεία του Γιώργου Καστάνη Λιάντρου ως δημάρχου στα Μέγαρα, τις φιέστες και τα πανηγύρια κατά την εκλογή του.

Νικόλαος Ε. Νικόλιζας
Δημοσιογράφος