O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

ο 'Φορέας για την Προστασία του Βουρκαρίου' σε περιπολίες...

....όλο το καλοκαίρι ο 'Φορέας', όπως έχουμε προειδοποιήσει, βρίσκεται σε εγρήγορση, παρακολουθεί και ελέγχει την περιοχή του Βουρκαρίου και ετοιμάζεται για ακόμα πιο δυναμικές παρεμβάσεις στα ζητήματα προστασίας του περιβάλλοντος που μας ενδιαφέρουν όλους μας. Και φαίνεται, όπως γίνεται σαφές και από τις πρόσφατες καταγγελίες της δυναμικής Πορείας που δημοσιεύουμε σήμερα, ότι τα περιβαλλοντικά ζητήματα στην περιοχή των Μεγάρων έχουν πάρει εκρηκτικές διαστάσεις!

Το ελπιδοφόρο στοιχείο είναι ότι όλο και πιο πολλοί πολίτες σ αυτό τον τόπο εκδηλώνουν την ανησυχία τους και την διάθεση για παρέμβαση. Όλο και περισσότεροι πολίτες λένε '...όχι φτάνει πια! ...δεν θα ανεχθούμε την παραπέρα υποβάθμιση των Μεγάρων!...'
Ο 'Φορέας' θα βρεθεί μπροστά σ αυτόν τον αγώνα! ...γιατί η προάσπιση του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο ζούμε μας ενδιαφέρει και μας αφορά όλους!

Κανείς πια από τους υπεύθυνους για την διαχείριση των δημόσιων πραγμάτων αυτού του τόπου δεν μπορεί να προφασίζονται φτηνές δικαιολογίες για την αδράνεια και την σιωπή! Κανείς από τους υπεύθυνους που ηγούνται των δημοτικών παρατάξεων δεν μπορεί πια να σιωπά! Η απαίτηση είναι πια καθολική!

ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!