O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

O Αντιδήμαρχος Μεγάρων Κος Μπερδελής Γ. "αποκαλύπτει" για το Βουρκάρι...

Μια ομολογουμένως "πρωτότυπη" συνέντευξη παραχώρησε για το Βουρκάρι ο Αντιδήμαρχος Μεγάρων Κος Μπερδελής Γ. στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας "Μεγαρικός Τύπος". Σας προτρέπουμε να τη διαβάσετε όλοι!!

Φυσικά και επιβάλλεται να υπάρξει ο ανάλογος σχολιασμός της από το "Φορέα Προστασίας του Βουρκαρίου", άμεσα και το ίδιο αποκαλυπτικά.

Επειδή θεωρούμε ότι όλοι οι συμπολίτες μας έχουν δικαίωμα να ενημερωθούν για το θέμα ώστε να μπορέσουν να διαμορφώσουν ολοκληρωμένη άποψη και κρίση, θα περιμένουμε καρτερικά 10 ημέρες περίπου, προκειμένου να έχουν γυρίσει οι περισσότεροι από τις διακοπές τους, οπότε και θα αναδημοσιεύσουμε όλη τη συνέντευξη του Κου Αντιδημάρχου παράλληλα με τη δική μας τοποθέτηση.

Σας υποσχόμαστε ότι η απάντηση του Φορέα θα έχει -αν μη τι άλλο- μεγάλο ενδιαφέρον! ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ!!!

Υ.Σ.: Περιμένουμε τις σαφής τοποθετήσεις όχι μόνο του Δημάρχου (ως έχει υποχρέωση), αλλά και όλων των δημοτικών παρατάξεων στις πρόσφατες αυτές δηλώσεις του Κου Μπερδελή στην τοπική εφημερίδα.