O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Η δημοτική αντιπολίτευση εκλέγει τον επικεφαλής της!



Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στο Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο, από τις 10 π.μ έως τις 6 μ.μ. θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του προσώπου που θα ηγηθεί της κοινής παράταξης της αντιπολίτευσης στις επόμενες δημοτικές αρχαιρεσίες.

Η 'Δυναμική Πορεία' και η 'Υπερκομματική Κίνηση Πολιτών', αποφάσισαν μέσα από αρκετό διάλογο και διαβούλευση την κοινή κάθοδό τους στις εκλογές. Θεωρούμε το γεγονός αυτό ιδιαίτερα θετικό για τον πολιτικό πολιτισμό της πόλης μας, αφού ο κ. Σταμούλης και ο κ. Βαρελάς εμφανίζονται διατεθειμένοι να παραμερίσουν την άμεση προσωπική τους προβολή για χάριν της ουσίας της πολιτικής διαμάχης. Θετικός και ο τρόπος με τον οποίο αποφασίστηκε να αναδειχθεί ο νέος κοινός επικεφαλής. Δημοκρατία ενάντια στο αρχηγοκεντρικό μοντέλο!

Εμείς να ευχηθούμε καλή αρχή! Και στον νέο επικεφαλής μια 'εντολή': Τα περιβαλλοντικά προβλήματα των Μεγάρων να είναι προτεραιότητα στην δημοτική σας πολιτική! Το Βουρκάρι περιμένει τις θετικές σας ενέργειες και πρωτοβουλίες!