O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

ανακοίνωση του κ. Γ.Βαρελά

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Το πρώτο βήμα για την αλλαγή σελίδας στα δημοτικά μας δρώμενα, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Σε κλίμα ήρεμο, χωρίς αντιπαλότητες και εντάσεις, τα επιτελεία των δύο συνδυασμών διασφάλισαν την άψογη διαδικασία διενέργειας εκλογών, για την ανάδειξη επικεφαλής του ενοποιημένου πλέον σχήματος. Παρότι οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές και η κατά διαστήματα ραγδαία βροχή απέτρεψε πολλούς ψηφοφόρους από το να έρθουν, η τελική προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας, αφού 2365 συμπολίτες ψήφισαν επικροτώντας την απόφαση συνένωσης και έστειλαν μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση για την άμεση και ουσιαστική ανάγκη αλλαγής. Η «ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» έδωσε δυναμικό παρόν και στήριξε αυτή την επιλογή αποδεικνύοντας στην πράξη ότι ‘κοιτάμε μπροστά’.

Θέλω να ευχαριστήσω την πολιτική επιτροπή που δούλεψε τόσο σκληρά τους προηγούμενους μήνες ώστε να φθάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα. Όλους τους εθελοντές που συνέβαλαν στη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα. Τους δικηγόρους κ.κ. Γιάννη Γκίκα και Γιάννη Οικονομόπουλο για την άψογη εποπτεία τους.

Τέλος να συγχαρώ τον συνυποψήφιό μου κ. Γρηγόρη Σταμούλη για την επιτυχία του. Το υψηλό ποσοστό που συγκέντρωσε δείχνει την εμπιστοσύνη του κόσμου στο πρόσωπό του, προκειμένου να οδηγήσει το νέο σχήμα σε νικηφόρο αγώνα στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι για το καλό του τόπου μας.

Γιώργος Βαρελάς