O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

για την ιστοσελίδα του δήμου Μεγαρέων


απο τον ct

Αγαπητό vourkari.blogspot,

Επισκέφτηκα την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Μεγαρέων για να δω την αναφορά στον καθαρισμού του Βουρκαρίου και στην βοήθεια που παρείχε ο Δήμος με την παραχώρηση του ειδικού οχήματος και των άλλων υλικών.

«Σερφάροντας» στην ομολογουμένως καλαίσθητη και ιδιαιτέρως εύχρηστη ιστοσελίδα του Δήμου παρατήρησα ότι στις επιμέρους κατηγορίες που υπάρχουν σχετικά με την πόλη των Μεγάρων ώστε ο επισκέπτης να μάθει για αυτήν, δεν υπάρχει καμία αναφορά για το Βουρκάρι σε σχετικές κατηγορίες όπως Περιβαλλοντικά Πλεονεκτήματα, Αξιοθέατα, Αρχαιολογικά Ενδιαφέροντα, Όμορφα τοπία(όπου υπάρχει μόνο αναφορά στο «Κτήμα Εύχαρις»). Νομίζω ότι σε κάποια από αυτές δικαιούται και αξίζει να είναι η ευρύτερη περιοχή του Βουρκαρίου.

Και όμως ένα πολύ σημαντικό κομμάτι προβολής των Μεγάρων (το Βουρκάρι δηλαδή) δεν προβάλλεται από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου.

ΓΙΑΤΙ ;

Απ ότι διάβασα στο blog σας, ο Δήμαρχος τίμησε με την παρουσία του την προσπάθεια καθαρισμού του Βουρκαρίου και δήλωσε ότι απολάμβανε το θέαμα στο Βουρκάρι.

Γιατί να μην το απολαύσουν και κυρίως να το μάθουν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας του Δήμου;

Γιατί να μην εκμεταλλεύονται τα Μέγαρα ένα τέτοιο όπλο προβολής της περιοχής;

Ένας αναγνώστης σας.