O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Θριασίου για το Θριάσιο Νοσοκομείο

Το Κέντρο Εγκαυμάτων στο Θριάσιο νοσοκομείο

δεν δέχεται εγκαυματίες για νοσηλεία


Σύμφωνα με καταγγελίες εργαζομένων, με απόφαση του Διευθυντή της Πλαστικής Χειρουργικής Κλινικής και με την ανοχή της διοίκησης του Θριασίου νοσοκομείου, από τις 18 Σεπτεμβρίου, το Κέντρο Εγκαυμάτων δεν δέχεται για νοσηλεία εγκαυματίες ασθενείς.

Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, εγκαυματίες ασθενείς δεν γίνονται δεκτοί για νοσηλεία με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η υγεία και η ζωή τους, ενώ τα κρεβάτια της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του Κέντρου Εγκαυμάτων παραμένουν άδεια.

Η διοίκηση του Θριασίου νοσοκομείου είναι απολύτως ενήμερη, έχει εκδώσει απόφαση για κανονική συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου Εγκαυμάτων αλλά στην πράξη αφήνει ανενόχλητο τον διευθυντή της Πλαστικής Χειρουργικής Κλινικής να εμποδίζει τη λειτουργία του Κέντρου Εγκαυμάτων. Το αποτέλεσμα είναι ότι το Κέντρο Εγκαυμάτων εξακολουθεί να μην νοσηλεύει εγκαυματίες ασθενείς.

Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, ο Διευθυντής της Πλαστικής Χειρουργικής Κλινικής συνειδητά βάζει εμπόδια και στην λειτουργία της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Εγκαυμάτων, που εδράζεται στον 1ο όροφο του Κέντρου Εγκαυμάτων. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο συγκεκριμένος διευθυντής συνειδητά δημιουργεί προβλήματα στην χειρουργική αντιμετώπιση των εγκαυματίων ασθενών, που νοσηλεύονταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Εγκαυμάτων.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες εργαζομένων, οι απαράδεκτες κινήσεις του διευθυντή της Πλαστικής Χειρουργικής Κλινικής σχετίζονται με την ειλημμένη απόφαση για εγκατάσταση Πανεπιστημιακής Πλαστικής Χειρουργικής Κλινικής στο Κέντρο Εγκαυμάτων.


διαβάστε αναλυτικά στο:

http://docs.google.com/View?id=dfqvj2pk_294hjtv7qck