O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

τοπική αυτοδιοίκηση: ...στον κόσμο της αρπαχτής!

...σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, κάποιοι προσπαθούν να συνεχίσουν την αρπαχτή!...διαβάστε τα απίστευτα:

Την ώρα που συζητάμε για την χρεωκοπία του κράτους, συνεχίζονται στους δήμους και τις κοινότητες της χώρας τα τελευταία «πάρτυ». Με βάση τη νομοθεσία όσοι υπηρετούσαν την 31/12/2005 στις δημοτικές επιχειρήσεις μπορούν να προσληφθούν στους δήμους ακόμα και μετά τη διάλυση της επιχείρησης.

Στα Άνω Λιόσια η πλειοψηφία του σημερινού δημάρχου θέλησε να το εκμεταλλευτεί και να «περάσει» περίπου ενενήντα άτομα από το «παράθυρο», εφ’ όσον συμφωνούσε και η αντιπολίτευση που είχε ακολουθήσει τους ίδιους και χειρότερους διαχειριστικούς κανόνες οταν κυβέρνησε πριν από μερικά χρόνια. Η λίστα των 90, την οποία δημοσιεύουμε παρακάτω, περιλαμβάνει δίπλα και τα «προσόντα» τους, όπως π.χ. ποιανού παιδί ,κουμπάρα, ανηψιός κλπ. είναι ο κάθε υποψήφιος.

Η αντιπολίτευση τελικά αρνήθηκε να συναινέσει και οι προσλήψεις δεν έγιναν ποτέ. Η «λίστα της ντροπής» βρίσκεται στα χέρια των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης. Εκεί «τα εχουν ξαναδεί τα μάτια τους». Οι επιθεωρητές κάνουν απλώς «διοικητικό ελεγχο».



περισσότερα εδώ