O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η έκθεση "Όαση εν οάσει" στο Σκιρώνειο

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η έκθεση σύγχρονης τέχνης "Όαση εν οάσει" και τα παράλληλα καλλιτεχνικά δρώμενά της στο Σκιρώνειο Μουσείο Πολυχρονόπουλου στην Κινέττα. Η απήχηση της έκθεσης κρίνεται από τους διοργανωτές (δύο εκ των οποίων οι συμπολίτες μας Δημήτρης Μιχάλαρος και Δημήτρης Γεωργακής) ιδιαίτερα ικανοποιητική, δεδομένου ότι ήταν η πρώτη φορά που έγινε τόσο υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου εγχείρημα στην περιοχή μας. Υπολογίζεται ότι περισσότερα από 700 άτομα επισκέφτηκαν το χώρο του Μουσείου, ανάμεσά τους και ξένοι τουρίστες που παραθέριζαν στην Κινέττα, ενώ η έκθεση παρουσιάστηκε και από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, τις αθηναϊκές εφημερίδες ΤΑ ΝΕΑ και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αλλά και από σύσσωμο τον τοπικό τύπο.



"Οι νέοι άνθρωποι και φαντασία έχουν, και παιδεία, και κέφι, και πάθος αλλά και πάνω από όλα προβληματισμό για το μέλλον. Αρκεί να τους δοθεί ευκαιρία να το εκφράσουν με δημιουργικό τρόπο" Δημήτρης Μιχάλαρος