O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

εκδήλωση για το περιβάλλον

Εκδήλωση: «Green Drinks Athens 1»
Εκεί που συναντιέται ο κόσμος του περιβάλλοντος & της βιωσιμότητας


Με επιτυχή παρουσία σε 728 πόλεις διεθνώς, από το 1989 μέχρι σήμερα, τα Green Drinks ξεκινάνε και στην Αθήνα, σε συνεργασία με το Βρετανικό Συμβούλιο της Ελλάδος..


Το 1ο «Green Drink Athens», θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 22 Σεπτεμβρίου 2010, με κεντρικούς ομιλητές τον κ. Richard Walker, Διευθυντή του British Council Greece, τον κ. Τάσο Κρομμύδα, Mέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων, τον κ. Τάκη Γρηγορίου, Υπεύθυνο για θέματα κλιματικών αλλαγών και ενέργειας του ελληνικού γραφείου της Greenpeace και την κα. Ευγενία Λιανού, Υπεύθυνη Διοίκησης Ολικής Ποιότητας και Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρίας COCO-MAT.

Τα περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αθήνα και η Ελλάδα, η δραστηριότητα, καθώς και οι συγκεκριμένες δράσεις και πολιτικές που έχουν αναπτύξει και υλοποιούν στα πλαίσια του έργου τους, θα είναι τα κύρια θέματα που θα παρουσιαστούν από τους ομιλητές, κατά τη διάρκεια του 1ου Green Drinks της Αθήνας.

Ο κ. Άκης Λαοπόδης, διοργανωτής των Green Drinks, θα κάνει σύντομη εισαγωγή για τον ρόλο και το προφίλ της μηνιαίας διοργάνωσης των Green Drinks στην Αθήνα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Ελληνικά, την Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010, 18:00 – 20.00, στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24, Αθήνα).

Επισυνάπτεται το λογότυπο και σύντομη παρουσίαση των Green Drinks.

Μάθετε περισσότερα για τα Green Drinks της Αθήνας - Επισκεφθείτε τον ιστότοπο για την Ελλάδα www.greendrinks.gr και το κεντρικό διεθνή ιστότοπο www.greendrinks.org