O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Αναστολή Έντυπης Έκδοσης της εφημερίδας 'Attica'


Τη γνωρίσαμε τον Οκτώβριο του 2008. Η έκδοση της "Attica" ήταν μια ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη για όλους εμάς που αναζητούμε την έγκυρη, σοβαρή και αμερόληπτη ενημέρωση.

Όλη αυτή την περίοδο στάθηκε σε ένα εξαιρετικά υψηλό και ποιοτικό επίπεδο ως εβδομαδιαία έκδοση στην Δυτική Αττική. Με πολιτικό προσανατολισμό αλλά χωρίς κομματικές εξαρτήσεις. Με προβολή όλων των μικρών και μεγάλων ζητημάτων της περιοχής μας. Με γνώμη που εκφράστηκε με παρρησία και ανυπόκριτη σταθερότητα.

Στα ζητήματα της οικολογίας και του περιβάλλοντος, την αισθανθήκαμε δίπλα μας. Πολύ περισσότερο γιατί τα προβλήματα αυτά για την Δυτική Αττική είναι απόλυτα φορτισμένα από διακυβευόμενα οικονομικά συμφέροντα. Η εφημερίδα στάθηκε ανεπηρέαστη υπερασπιστής του δημόσιου συμφέροντος.

Μάθαμε για την αναστολή της έντυπης έκδοσής της. Γεγονός αρνητικό για την ενημέρωση στην περιοχή μας. Ελπίζουμε να είναι προσωρινή. Όπως ελπίζουμε η ηλεκτρονική της έκδοση να αναπληρώσει στο μεταξύ διάστημα την απώλεια.

Καλό κουράγιο κ. Αργυρόπουλε, καλή συνέχεια!

Διαβάστε για την αναστολή εδώ

η ηλεκτρονική της έκδοση συνεχίζεται στο http://www.atticafreepress.gr/