O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ένωση Πολιτών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η προγραμματισμένη αποκριάτικη χοροεσπερίδα του Ανεξάρτητου Συνδυασμού Ένωση Πολιτών. Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του κέντρου Νισαία, με τους 450 περίπου παριστάμενους , οι συμπολίτες μας διασκέδασαν με διάθεση και περίσσιο κέφι, στο γλέντι, που διήρκησε μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής. Σκοπός της εκδήλωσης αυτής ήταν να συγκεντρωθούν και να βρεθούν στελέχη και φίλοι του Συνδυασμού αφενός και αφετέρου να διασκεδάσουν λόγω των ημερών και να ξεφύγουν έστω και για λίγο από τις σκοτούρες της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που σχεδόν όλοι διέρχονται.

Στην σύντομη ομιλία του ο επικεφαλής του Ανεξάρτητου Συνδυασμού Ένωση Πολιτών Γρηγόρης Σταμούλης τόνισε μεταξύ άλλων, πως τα στελέχη του συνδυασμού δεν ενδιαφέρονται για θέσεις και αξιώματα παρά μόνο για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για το καλό του τόπου. Προς τούτο από την θέση της αντιπολίτευσης θα ασκήσουν καλόπιστη και εποικοδομητική κριτική και έλεγχο και θα υποβάλλουν προτάσεις, που θα βοηθούν τον τόπο και το κοινωνικό σύνολο .

Εκ του Γραφείου Τύπου της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ